MALI DESPOT DOBIJA SVOJU ULICU! Tamo je živeo, ODLUKA JE BILA JEDNOGLASNA (FOTO)
Despot Lazić dečak leptir

tuga...

MALI DESPOT DOBIJA SVOJU ULICU! Tamo je živeo, ODLUKA JE BILA JEDNOGLASNA (FOTO)

Predlog odbornika Zorana Rakovića, školskog drug Despotove majke, prihvatili su svi odbornici Skupštine opštine

Objavljeno:

Ulica Radničkog bataljona u Bajinoj Bašti, u kojoj je rođen Despot Lazić, kog Srbija zna kao dečaka leptira, od sada će se zvati Ulica Despota Lazića, jednoglasno su odlučili odbornici SO Bajina Bašta.

Predlog odbornika Zorana Rakovića, školskog drug Despotove majke, prihvatili su svi odbornici Skupštine opštine, pa će ulica u kojoj je živeo dvanaestogodišnji Despot Lazić od sada nositi njegovo ime.

- Despot nas je sve podsetio kakvi treba da budemo. Humani, saosećajni, jednom rečju dobri ljudi. U tome je uspeo, pomirio je sve razlike među nama i ujedinio nas u dobroti - obrazložio je svoj predlog odbornik Zoran Raković.

foto: Facebook

Maleni Despot, ili dečak leptir kako su ga svi znali, bolovao je od bulozne epidermolize, a zbog komplikacija sa srcem preminuo je 11. oktobra ove godine.

Despotova majka Sofija Lazić podelila je na svom Fejsbuk nalogu Zoranov predlogu i zahvalila se.

- Kad nisi dočekao lek, ponosu majkin, dok sam živa... junak moj. Evo, dočekao si ovo da te pamte mnoge generacije. Voli te mama - napisala je Sofija.

Ona se putem ove društvene mreže ponovo obratila svom sinu, koji je čitavo svoje detinjstvo proveo u bolovima, zbog bulozne epidermolize, retkog oboljenja kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku.

- U mom zagrljaju kuca srce za oboje. Dok živim ja, živeće i Despot. Volim te, sine moj, a sad spavaj i ne brini, tu je mama - napisala je Sofija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.