OVOG ALBANCA DANAS POŠTUJE CELA SRBIJA: Učinio je nešto što će se SVIMA SVIDETI!
Suat Memeti zvani Cuki, poljoprivrednik iz Oslara, Foto: Facebook

svaka čast!

OVOG ALBANCA DANAS POŠTUJE CELA SRBIJA: Učinio je nešto što će se SVIMA SVIDETI!

Suat Memeti zvani Cuki, poljoprivrednik iz Oslara, na putu između svog i susednog sela Levosoje, pronašao je novčanik sa više od 500 evra

Objavljeno:

Šta znači pravi suživot i kako su poštenje i ljudskost važniji od nacionalnih razlika na jugu Srbije gde se često veštački potenciraju različitosti, pokazuje slučaj od pre par dana.

Suat Memeti zvani Cuki, poljoprivrednik iz Oslara, na putu između svog i susednog sela Levosoje, pronašao je novčanik sa više od 500 evra.

Bez razmišljanja je pozvao bujanovačku TV Spektri i javio da pozovu vlasnika kako bi mu uručio novčanik, kaže za OK Radio vlasnik ove TV kuće, Nedžat Beljulji.

- Rekao sam mu da se prvo raspita u svom selu i pokuša da sam nađe vlasnika i tako je i bilo.

Ubrzo mi se javio i rekao da je vlasnik Srbin iz susednog Levosoja koji je bio presrećan što mu je vraćen novac. Cukiju je ponudio nagradu za svoj častan čin, ali ovaj je to odbio, smatrajući da je postupio sasvim normalno - navodi Beljulji.

Vlasnik TV Spektri kaže da je priču, bez Memetijevog znanja, objavio na svom fejsbuk profilu i dodaje da su obojica aktera priče skromni ljudi koji ne žele da se medijski eksponiraju.

Cuki je, inače i veliki ljubitelj sporta i licencirani je sudija za futsal, a omiljen je kao komšija i prijatelj mnogim Albancima i Srbima u ovom kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / OK Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.