ISTORIJSKI DAN ZA ARANĐELOVAC: Završena je privatizacija hotela u parku Bukovičke banje
Hotel "Strao zdanje", Foto: Promo

za bolje sutra

ISTORIJSKI DAN ZA ARANĐELOVAC: Završena je privatizacija hotela u parku Bukovičke banje

Bojan Radović je u prostorijama javnog beležnika potpisao ugovor o kupoprodaji hotela Staro zdanje

Objavljeno:

Za Aranđelovac je nedavno osvanuo, može se slobodno reći, istorijski dan - privatizacija hotela u parku Bukovičke banje je uspešno završena. Ovim činom su stvoreni uslovi za početak dugo očekivane rekonstrukcije.

foto: Promo

Ovo je posebno značajna vest, jer je ispunjena velika želja ogromne većine Aranđelovčana da hotel Staro zdanje bude prvi put u svojoj istoriji u vlasništvu grada i njegovih stanovnika.

foto: Promo

Bojan Radović, predsednik Opštine Aranđelovac, je u prostorijama javnog beležnika potpisao ugovor o kupoprodaji hotela Staro zdanje.

foto: Promo

Ovim svečanim činom otvoreno je novo poglavlje u istoriji Aranđelovca. Prvi put od izgradnje hotel Staro zdanje je postao vlasništvo opštine Aranđelovac. Na taj način stvoreni su uslovi da se simbol grada rekonstrukcijom vrati u prvobitno stanje. Već su otpočeli pregovori o potencijalnim modelima i načinu finansiranja obnove hotela Staro zdanje.

foto: Promo

Hotel Šumadija je nedavno postao privatno vlasništvo, a u toku je priprema završne dokumentacije i očekuje se skori početak radova na rekonstrukciji i ovog objekta.

1 / 4 Foto: Promo

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran od strane Opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu ne izražavaju nužno stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.