20 MINUTA NAJGORE APOKALIPSE KOJU SU SRBI PREŽIVELI! Sećate li se ovog pakla? (VIDEO)
U jedan video stalo je mnogo obeležja jednog vremena , Foto: Printscreen/Facebook

GODINE KOJE SU POJELI PACOVI

20 MINUTA NAJGORE APOKALIPSE KOJU SU SRBI PREŽIVELI! Sećate li se ovog pakla? (VIDEO)

U jedan video stalo je mnogo obeležja jednog vremena

Objavljeno:

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, još davne 1991. godine u emisiji "Minimaksovizija" govorio je o klanju i ubijanju Hrvata, a ovaj video postao je ponovo aktuelan na društvenim mrežama.

Da stvar bude gora, ova njegova priča bila je podržana gromoglasnim smehom i aplauzom iz publike, kao da se radi o nečemu mnogo smešnom.

Sve ovo dešava se pre nego što je na našim prostorima uopšte bilo govora o ratu.

- Ja mislim da su nama Hrvati sada mnogo opasni, jer je Hrvatska postala nuklearna sila. Nabavili su atomsko oružje, ove ozračene kalašnjikove iz Mađarske. I nama Srbima će biti najopasniji kad ih budu masovno bacali u Savu, pa radijacija dopre do Beograda. A što se ove njihove armije tiče znate to dvadeset, trideset četnika rešava sve. Kad metak iz Tomsona pogodi Hrvata u čelo oba mu oka odmah iskaču, a kad ga rafal pogodi preko vrata odmah ostaje bez glave, nema potrebe da ga kolju - samo su neke od reči Vojislava Šešelja u emisiji "Minimaksovizija", koje su isprećene gromoglasnim aplauzom i smehom.

Među najpotresnijim izjavama iz ove emisije našla se ona u kojoj Šešelj govori o novosavršenoj tehnici klanja, i to zarđalim kašikama za cipele.

- Što se tog klanja tiče, usavršili smo nove metode. Sad koljemo kašikom za cipele i to zarđalom. Onda se nikada autopsijom ne može utvrditi čemu je žrtva podlegla da li posledicama klanja ili tetanusu - nastavio je Šešelj, ali je i publika nastavila sa smehom i aplauzom podrške čega li, na ove izjave.

Tu je i Jezdimir Vasiljević, nezavisni kandidat za predsednika Srbije i njegova predizborna kampanja.

Onda, cena hleba od četiri milijarde dinara, a cena mleka devet i po milijardi. Prosečna plata bila je deset maraka, pa je za te pare malo šta mogl da se kupi, ali sećate se vi toga, zar ne?

Tu je, naravno i Funky G, obeležje jednog vremena, uz hit poruku "Samo u snu ljubav postoji za nas".

Svadba Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Uostalom, pogledajte i sami. Isplati li se za ovim žaliti ili ipak ne?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.