DOBRE VESTI ZA ARANĐELOVAC: Uskoro najsavremenije opremljena bolnica
Bolnica, ilustracija, Foto: Promo

ULAGANJE U BUDUĆNOST

DOBRE VESTI ZA ARANĐELOVAC: Uskoro najsavremenije opremljena bolnica

Više od 80 hiljada pacijenata, iz aranđelovačke i okolnih opština, koji gravitiraju ka Opštoj bolnici, moći će da imaju najbolje uslove za lečenje i oporavak u čitavom regionu

Objavljeno: 11:16h

Najvažnija vest u proteklih nekoliko decenija u Aranđelovcu je početak kompletne rekonstrukcije zgrade Opšte bolnice i objekata u sklopu bolničkog kompleksa.

Sredstva su odobrena, dobijene su sve dozvole od nadležnih instanci i očekuje se da će početak radova biti u narednih nekoliko nedelja. Vrednost celokupnog projekta sa pratećom opremom biće veća od 10 miliona evra.

foto: Promo

Više od 80 hiljada pacijenata, iz aranđelovačke i okolnih opština, koji gravitiraju ka Opštoj bolnici, moći će da imaju najbolje uslove za lečenje i oporavak u čitavom regionu.

foto: Promo

Pre nekoliko meseci završena je izgradnja polikliničkog centra u sklopu Opšte bolnice. Uređen je prostor od 800 kvadratnih metara, a sve ordinacije opremljene su najmodernijom dijagnostičkom opremom.

Vrednost radova je bila veća od milion evra. Kupljen je i skener na kome je do sada pregledano više stotina pacijenata.

foto: Promo

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran od strane Opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu ne izražavaju nužno stavove organa koji je dodelio sredstva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.