Ispala jutra: Subotičanka Nataša rodila petorke! (FOTO)

A ono - MOŠA!

Ispala jutra: Subotičanka Nataša rodila petorke! (FOTO)

Počele su da stižu čestitke, da se pozivaju i druge majke da krenu njenim stopama, da grad i država pomognu finansijski porodice koje se odluče na ovakav podvig, a onda je usledio ŠOK
Objavljeno: 17:27h

Društvene mreže ovog jutra je "zapalila" vest da je izvesna Nataša iz Subotice rodila petorke, a navodna slika mame je je ubrzo počela da se "deli" i komentariše. Iako je na nekim Fejsbuk stranama ova fotografija počela objavljena još pre dvadesetak dana, tek danas je "dobila" masovnu popularnost.

O tome koliko je dobila na popularnosti, govori i podatak da je ovu vest na svom profilu podelio i jedan bivši ministar Vlade Srbije, Oliver Dulić.

Kao, uostalom, i mnogi drugi! Počele su da stižu čestitke, da se pozivaju i druge majke da krenu njenim stopama, da grad i država pomognu finansijski porodice koje se odluče na ovakav podvig...

A onda je usledio šok!

Jednostavnim pretraživanjem "Gugla" došlo se do podatka da se Nataša zove Ejmi, i da ona nije iz Subotice, već iz Sjedinjenih američkih Država. A onda je, kao što je već potpuno uobičajeno, došlo do osude onih koji su se osećali prevareno, i izvinjavanja onih koji su ovu vest delili.

Naravoučenije - ne verujte baš svemu što se pojavi na Fejsu i Tviteru, i uvek proverite vest pre nego što je podelite na svom statusu! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.