OVO JE LUKSUZNA KUĆA MIĆE MEGATRENDA U KANU! Ekskluzivne fotografije vile u koju se seli Jovanović (VIDEO)
Vila Miće Jovanovića u Kanu, Foto: Printscreen/Google Maps, Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

OVO JE LUKSUZNA KUĆA MIĆE MEGATRENDA U KANU! Ekskluzivne fotografije vile u koju se seli Jovanović (VIDEO)

Mužin je najpoznatiji po tome što su u njemu živeli Pablo Pikaso, Žan Kokto, Kristijan Dior, Iv Sen Loran, Vinston Čerčil, Katrin Denev, Edit Pjaf...

Objavljeno: 17:57h

VAŽNA NAPOMENA: Fotografije u ovom tekstu su vlasništvo portala Espreso.co.rs i bez dozvole Uredništva našeg sajta nije dozvoljeno njihovo objavljivanje. Svako ko se ogluši o to biće tužen od strane advokatskog tima Espresa.

Mića Jovanović, bivši rektor i vlasnik Univerziteta Megatrend, postao je još jednom ličnost dana u Srbiji, pošto je prodao ovu Visoku školu za 56,1 milion evra nemačkom konzorcijumu fondova, na čijem čelu je dr Dejan Đorđević, doktor medicine, diplomirani pravnik, srpski političar, predsednik Konzervativne reformističke stranke i predsednik Borda direktora kompanije „Efas Europe“.

Mića Jovanović je potvrdio na konferenciji za novinare da je sto posto kapitala Megatrenda preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Đorđević.

Jovanović je potom objasnio da je „Megatrend“ prodat nemačkom konzorcijumu fondova i da promena vlasništva donosi obavezu kupca da u narednih pet godina uloži 150 miliona evra.

- Univerzitet je prodat za 56,1 miliona evra i obaveza kupca je da uloži 150 miliona evra. Suštinski se ništa nije promenilo, osim vlasničke strukture. Preneto je 100 odsto kapitala nemačkom konzorcijumu, na čijem je čelu fondova Dejan Đorđević - rekao je Jovanović.

Mića Jovanović je već godinama poznat kao jedan od najbogatijih Srba, a njegov imetak se meri stotinama miliona evra.

- Odlazim s fakulteta i biću tu samo u svojstvu savetnika. Povlačim se, neću ni da živim ovde, 19 godina imam dom na jugu Francuske, u Kanu. Ubrzo ću se preseliti u taj drugi dom, nadam se van dometa nekih finih novinara i televizijskih stanica - istakao je on.

Tragom ove informacije, portal Espreso.co.rs je potražio Mićin "dom u Kanu".

Na francuskim "belim stranama" lako je pronaći podatak da lice Mica Jovanovic poseduje nekretninu u Aveniji Notr Dam u gradiću Mužinu (gradić 15 minuta vožnje udaljen od Kana).

Ovaj gradić, kao što možete da vidite, prepun je "plavih površina", kad se gleda iz vazduha: to znači da gotovo svaka kuća ima bazen u dvorištu.

foto: Google Earth

Mužin je, inače, najpoznatiji po tome što su u njemu u nekom trenutku živele poznate ličnosti kao što su Pablo Pikaso, Žan Kokto, Men Rej, Pol Elijar, Kristijan Dior, Iv Sen Loran, Vinston Čerčil, Katrin Denev i Edit Pjaf...

foto: Google Earth

Pretragom na Google Earthu, na navedenoj adresi pronašli smo prilično luksuznu kuću, s velikim bazenom i nekoliko objekata u dvorištu koje "puca" od zelenila.

foto: Printscreen/Google Maps

Silazeći u Google Street View, međutim, nismo bili dobre sreće: kuća i bazen su sakriveni iza prave pravcate šume, od koje se baš ništa ne vidi.

U dvorištu kuće videli smo radnike, kao i deo kamenih lukova koji krase prizor:

foto: Google street view
foto: Google street view
foto: Google street view

Mića Jovanović potvrdio je za Espreso.co.rs da je upravo ta kuća, kuća u koji planira da se preseli.

U galeriji pogledajte kako ona izgleda:

1 / 4 Foto: Espreso

Još jednom napominjemo: svako preuzimanje delova teksta i fotografija bez dozvole Uredništva portala Espreso.co.rs je zabranjeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.