SAŠA JE NESTAO PRE 4 GODINE! Izašao je sa posla pa nestao posle posla na DUŠANOVCU! MAJKA JE OČAJNA
Saša Kostić, Foto: Printscreen/facebook

traži se

SAŠA JE NESTAO PRE 4 GODINE! Izašao je sa posla pa nestao posle posla na DUŠANOVCU! MAJKA JE OČAJNA

Ništa se ne zna o njemu!

Objavljeno:

"Četvrta nedelja kako nema mog sina. Ni traga ni glasa. Ne znam kako dalje, ne znam više šta da radim i na koja vrata da pokucam. Roditelja uvek najviše boli, ma koliko godina imalo njegovo dete. Neka mi jave i najgoru vest, ali hoću da znam šta je sa mojim detetom."

Ovim rečima tužnu ispovest započinje Svetlana Kostić, majka Saše Kostića (33) koji je 3. novembra misteriozno nestao nakon što je završio smenu u mesari na Dušanovcu. Tog dana dana ništa nije ukazivalo na to da će nestati bez traga.

- Dogovarao se sa bivšom ženom da ode u Čačak, gde ona sada živi i da vidi decu. I od tog dana ga nema. Zvala sam policiju nekoliko puta, kažu da ni oni nemaju nikakvih informacija. Ljute se što zovem često. A šta ću, ja sam majka, a svaku majku boli najviše, ma koliko godina dete imalo - objašnjava neutešna Svetlana.

Kako kaže, ona i muž noćima ne spavaju, čekajući bilo kakvu informaciju. Makar i onu tragičnu.

- Neizvesnost ubija. Deda i ja sedimo i čekamo, ne spavamo, iščekujemo da će nam neko javiti bilo šta. Neka jave i da je mrtav, ali želim da znam šta je sa mojim detetom. Kukala bih na sav glas ali ne mogu zbog unuke, ćerkice od drugog sina. Dete je tek krenulo u prvi razred i ne želim da navuče neke traume - objašnjava Svetlana plačnim glasom.

Očajna majka Saše Kostića moli da, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o njemu, to javi u najbližu policijsku stanicu. Podsećanja radi, poslednji put je viđen na Dušanovcu, nakon što je završio smenu u mesari u kojoj duže vreme radi.

U trenutku nestanka na sebi je imao sivu trenerku, crne patike, duks i crnu jaknu. Visok je 175 centimetara, težak 75 kilograma, crne kose i očiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.