SRBIJO, USTANI! OVO JE PETRA (3) KOJA IMA TUMOR: Krvna slika joj je na nuli, muči se, TREBA JOJ NOVAC ZA LEČENJE!
Petra Đorđević u bolnici u Parizu, Foto: Printscreen/Facebook

pomozimo

SRBIJO, USTANI! OVO JE PETRA (3) KOJA IMA TUMOR: Krvna slika joj je na nuli, muči se, TREBA JOJ NOVAC ZA LEČENJE!

Ova hrabra i radoznala devojčica rasla je zdrava i razvijala se normalno, bez ikakvih problema, sve do maja meseca ove godine

Objavljeno:

Devojčici Petri Đorđević koja ima tri godine, dijagnostigovan je maligni tumor Plexus choroidei cancer, gradus 3, sada vodi svoju borbu za život u Parizu gde je otišla na lečenje.

Ova hrabra i radoznala devojčica rasla je zdrava i razvijala se normalno, bez ikakvih problema, sve do maja meseca ove godine. Najpre je počela svakodno da povraća i da plače. Nije se osećala dobro! Po nalogu oftalmologa, Petri je urađen skener glave i tog petog jula 2019. godine dijagnostifikovan joj je tumor na mozgu. Usledila je hitna operacija na Klinici za Neurohirurgiju KCS.

foto: Pritnscreen/Facebook

Posle četvoročasovne operacije, Petra se oporavljala u bolnici još dvadeset dana. Histopatološka analiza je utvrdila da se radi o veoma retkoj vrsti malignog tumora.

Nakon konsultacije sa francuskim lekarima i dodatnim analizama koje su uradili u Parizu, saznaje se da Petra ima retku mutaciju gena koja je dovela do stvaranja tumora. Zbog toga se Petri ne preporučuje lečenje standardnim protokolima, već individualnom terapijom bez zračenja.

foto: Facebook

Petri se sinoć, nakon hemioterapije, pogoršalo stanje, temperatura joj je naglo skočila, u ustima joj se pojavile afte i krvna slika joj je opala na nuli, a zatim joj je uključeno sve što je potrebno da bi je podigli.

Budući da se ovavke sitacije ne ubrajaju u predračun za njeno lečenje, Petri je potrebna finansijska pomoć kako bi mogla da nastavi svoju bitku sa opakom bolešću.

Ovim putem molimo sve ljude dobre volje da pomognu Petri novčanim sredstvima kako bi nastavila svoje detinjstvo kao zdrava i srećna devojčica.

foto: Budi human

Upišimo 700 i pošaljimo SMS na 3030

Upišimo human700 i pošaljimo SMS na 455

160-552143-19

00-540-0004246.6 IBAN: RS35160005400004246660 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.