OVE SRPSKE HEROJE DANAS SLAVE SVI ALBANCI! Uradili su JEDNU VAŽNU STVAR zbog koje im se svi DIVE (FOTO)
Srpski specijalci, Foto: mup.gov.rs

PONOS SRBIJE!

OVE SRPSKE HEROJE DANAS SLAVE SVI ALBANCI! Uradili su JEDNU VAŽNU STVAR zbog koje im se svi DIVE (FOTO)

Ovo je tim koji je ponos svih nas

Objavljeno:

Srpski tim za spasavanje stigao je u Albaniju i odmah krenuo sa radom!

Ambasador Srbije u Albaniji Miroljub Zarić izjavio je da je u tu državu stigao spasilački tima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kako bi pomogao u otklanjanju posledica zemljotresa.

"Oni su stigli u Tumane oko 3.30 časova jutros i prema inforamcijama koje smo dobili od vodje tima, rasporedjeni su u blizini šatorskog naselja", rekao je Zarić za Radio televiziju Srbije.

On je rekao da je u toku vanredna sednica Vlade Albanije i da je premijer Edi Rama "ocenio, a to je i naš utisak, da su albanska država i sve njeni institucije preduzeli sve što je u njihovoj mogućnosti da saniraju posledice katastrofe u što kraćem periodu".

foto: mup.gov.rs

Podsetimo 13 pripadnika Specijalističkog tima za pretragu i spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova upućeno je radi pružanja pomoći nakon zemljotresa koji su se dogodili u blizini Tirane i Drača.

Specijalistički tim Sektora za vanredne situacije intervenisaće sa opremom za otklanjanje posledica zemljotresa, tačnije za bušenje i lomljenje betona i podizanje tereta nastalih urušavanjem objekata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.