TVRDI DA SU JOJ MIGRANTI PLJUVALI MAJKU SRPSKU! Protest 50 taksista zbog napada migranata na taksistkinju! (VIDEO)
Taksisti, ilustracija, Foto: Printscreen / Pirotske Vesti

UPLAŠENA

TVRDI DA SU JOJ MIGRANTI PLJUVALI MAJKU SRPSKU! Protest 50 taksista zbog napada migranata na taksistkinju! (VIDEO)

Policija je vrlo brzo reagovala i preduzela odgovarajuće mere...

Objavljeno:

Pedesetak taksista protestovalo je ispred Prihvatnog centra za migrante na Četvrtom kilometru reagujući tako na noćašnjog napada migranata na njihovu koleginicu Nataliju Rangelov (24), zaposlenoj u Luna taksiju.

Kako je novinarima kazala napadnuta taksistkinja, grupa migranata koja je ušla u njen taksi sa upaljenim cigaretama, nakon njene molbe da ugase cigarete počela je da je vredja, psuje majku srpsku a na kraju su pokušali da joj zapale kosu.

Natalija Rangelov, kaže da su migranti, tačnije trojica njih, ušli u taksi i tražili da ih odveze na Četvrti kilometar u Prihvatni centar.

- Čim su ušli počeli su da dobacuju, jedan mi je opsovao majku srpsku. Pokušala sam da smirim situaciju ali nije bilo efekta. Jedan me je dohvatio za glavu i upaljenom cigaretom počeo da mi pali kosu. Zaustavila sam auto i počela da bežim i na svu sreću uspela da im pobegnem. Najgore je da to nije prvi put a ne prezaju čak ni od kolega taksista - kaže Rangelova.

Policija je vrlo brzo reagovala i preduzela odgovarajuće mere.

Taksisti kažu da će nastaviti sa protestima jer situacija preti da izmakne kontroli. Oni zahtevaju da se migranti isele iz Pirota.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pirotskevesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.