VUČIĆ ŠTO OBEĆA TO I ISPUNI! Tončev pred SKUPŠTINOM o rešavanju VELIKOG PROBLEMA na Vlasinskom jezeru (VIDEO)
Novica Tončev, Foto: Printscreen

OTVORENO!

VUČIĆ ŠTO OBEĆA TO I ISPUNI! Tončev pred SKUPŠTINOM o rešavanju VELIKOG PROBLEMA na Vlasinskom jezeru (VIDEO)

Sve je lepo objasnio...

Objavljeno: 15:26h

Funkcioner SPS i narodni poslanik u Skupštini Srbije Novica Tončev govorio je danas pred parlamentom u raspravi o Budžetu 2020. godine i istakao važnost projekta Vlade Srbije na Vlasinskom jezeru.

Tončev je za govornicom skupštine posebno istakao značaj i ulogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u ovom projektu.

- U ime građana opštine Surdulica, celog Pčinskog okruga mogu da zahvalim Vladi na pokretanju jednog velikog projekata u našoj opštini, a to je kanalizacioni prsten na Vlasinskom jezeru. S obzirom da dolazim iz Opštine Surdulica kome pripada Vlasinsko jezero hoću da pojasnim sve oko ovog projekta - rekao je Tončev i dodao:

- Tačno je da je predsednik države Aleksandar Vučić posetio opštinu Surdulica i tad je obećao da će biti urađen kanalizacioni prsten oko Vlasinskog jezera. Ja mogu da vam kažem da sve što sam do sada razgovarao sa našim predsednikom i da je ono što je obećao i ostvario. Tako da sada vidim da je Vlada pre mesec dana proglasila ovaj projekat kao projekat od javnog interesa, što znači da mi kao Opština možemo da uđemo u espropijaciju i da završimo ovaj projekat - rekao je između ostalog Tončev.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.