NAPRSLA LOBANJA, PUKNUTA BUBNA OPNA, POLOMLJENA VILICA! Predrag koga su hteli da izbace iz stana je u LOŠEM STANJU
Predrag Kocić se trenutno nalazi u Urgentnom centru, Foto: Espreso.co.rs

u teškom zdravstvenom stanju

NAPRSLA LOBANJA, PUKNUTA BUBNA OPNA, POLOMLJENA VILICA! Predrag koga su hteli da izbace iz stana je u LOŠEM STANJU

Predrag je i pre ovog teškog pada bio narušenog zdravstvenog stanja....

Objavljeno: 08:51h
Jelena Jovanović

Porodica Kocić je jutros preživela pravu dramu kada su privatni izvršitelji pokušali da ih izbace na ulicu.

Jasna i njena ćerka Andrea se sada nose sa novom, podejdnako teškom situacijom. Iako je za sada izvršenje odloženo iz bezbednosnih razloga, Predrag bije novu bitku.

Njemu je jutros oko 7h pozlilo zbog stresa jer je već bio načetog zdravlja. Njegova supruga Jasna je bila u toaletu kada je kako kaže, "nešto lupilo". To je bio njen suprug Predrag koji se onesvestio i pao. Andrea je počela da vrišti kada je videla oca u ovakvom stanju, a Hitna pomoć je odmah došla da ga odvede u Urgentni centar.

Kada su ga našle, već mu je curila krv iz nosa i iz ušiju.

- Bila sam u toaletu kada sam čula kako je nešto palo. Ćerka je počela da vrišti i odmah sam dotrčala. Videla sam Predraga kako leži na podu i kako mu se krv sliva niz uši, pomislila sam na najgore, odsekla sam se, ovako nešto ne može da se opiše, priča očajna Jasna koja je kako kaže, umorna od pakla u kojem živi već godinama.

Kako je Jasna rekla za Espreso.co.rs, Predrag se trenutno nalazi u lošem zdravstvenom stanju i još nema tačnih prognoza o njegovom zdravlju.

foto: Espreso.co.rs

Predrag ima naprslu lobanju, polomnjenu vilicu sa dislokacijom, naprslu bubnu opnu, a ušivena mu je brada sa leve strane, navodi ona.

Kaže da je jako uplašena za zdravlje supruga jer je on i pre pada imao probleme sa kičmom.

Ovo mu se desilo od stresa, a naš pakao traje pet godina, više ne znamo šta ćemo, muka se na muku vezuje, ali ja neću odustati od borbe za svoj stan, objašnjava ona.

foto: Espreso.co.rs

Podsetimo, porodicu Kocić pokušali su da isele već 17 puta, a u novembru 2017. je bilo posebno kritično jer je policija upala u stan, a Predrag Kocić umalo nije umro od stresa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.