OVO JE PRIJATELJICA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA NA ČIJU KUĆU JE BAČENA BOMBA! Sada se i OGLASILA! (FOTO)
Prijateljica Kristijana Golubovića, Foto: Facebook/Biljana Lojovic Lukan

NIJE SE POTRESLA

OVO JE PRIJATELJICA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA NA ČIJU KUĆU JE BAČENA BOMBA! Sada se i OGLASILA! (FOTO)

Biljana Lukan, na čiju je kuću jutros rano bačena bomba, javnosti je odavno poznata kao prijateljica Kristijana Golubovića.

Objavljeno: 11:26h

U žižu javnosti dospela je 2015. godine, kada je, dok je Golubović bio u rijalitiju Farma, davala brojne izjave o njegovim postupcima, izbacivanju i odnosima sa drugim učesnicima.

Svojevremeno je pokrenula i peticiju da mu sud ukine zatvorsku kaznu jer je, kako je napisala u obrazloženju, dobar čovek, koji je "žrtva jednog pogrešnog sistema".

- On je primer deci šta ne sme da rade, kako ce da završe, propagira zdrav život, bez alkohola, droge i cigareta, njegov moto je: "jedan više u ringu, teretani, sportskom terenu, jedan manje na ulici - navedeno je, između ostalog u obrazloženju peticije.

Biljana se nakon napada oglasila na fejsbuku gde je potvrdila šta se desilo:

"Dragi prijatelji, povodom informacije tj. dezinformacije koja je izašla iz dobro poznate “kuhinje” obaveštavam vas da jesu bačene dve bombe iz velike daljine i jadnici nisu uspeli ništa da oštete niti mi naude. Ja i Kristijan nikad nismo bili u svađi i idalje smo dobri prijatelji, rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.