Baka Ilona je najstarija žena u Srbiji: Evo koliko ima godina i šta je rekla koliko bi još volela da živi (FOTO)

divna priča

Baka Ilona je najstarija žena u Srbiji: Evo koliko ima godina i šta je rekla koliko bi još volela da živi (FOTO)

Ona je najstarija žena u Srbiji i kako kaže, sve postaje veoma teško
Objavljeno: 14:58h

Ilona je najstarija Novosađanka i ima 101. godinu, ali to je ne sprečava da obavlja sve kućne poslove. Ova simpatična baka se pohvalila pred kamerama da je sama ofarbala ogradu. Smelo. Zabavno. Kul. Šik. Njegove leptir mašne su osvojile celu Srbiju! (FOTO) (VIDEO) Ilona je kazala da ne bi volela da doživi 102. godinu jer kako objašnjava sve postaje veoma teško.

Prinstcreen/Prva.rs
- Ja spremam, peglam, kuvam i idem na pijacu, ali sad više ne ide tako lako kako sam naučila i kako sam volela - kazala je Ilona. Ilona je rođena u oktobru 1914. godine. Detinjstvo joj nije bilo lako, preživela ja ratove i druge nedaće, pedesetih godina prošlog veka našla je svoj dom. Ima decu, unuke i praunuke. Razbija sebi jaja o glavu tražeći kuvano: Da li je ovo najluđa stvar koju možete pogledati na Jutjubu? (VIDEO)​ Svakodnevni rutual najstarije Novosađanke izgleda ovako – ustaje u četiri ujutru, pegla, sredi kuću, ide do crkve, a onda se vrati kod kuće i doručkuje oko pola deset, nekad se malo odmori, a onda kuva ručak.
Prinstcreen/Prva.rs
Ona objašnjava da više nije ništa kao što je nekad bilo. - Hleb je bio bolji pre. Voće i povrće, sve je to bilo nekad bolje - kazala je Ilona. Pogledajte ceo prilog ovde. (Espreso.co.rs / Bulevar B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.