SAMO STAVI ČILI DA ZARASTE! Otac se požalio da je PONI njegovoj devojčici napravio RANU! Komentari su bili JEZIVI
Vakcine, ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

koje ludilo

SAMO STAVI ČILI DA ZARASTE! Otac se požalio da je PONI njegovoj devojčici napravio RANU! Komentari su bili JEZIVI

Nakon što se otac požalio, usledili su veoma čudni komentari!

Objavljeno:

Na Fejsbuk grupi, "Nevakcinisana deca su zdravija od vakcinisane" pojavio se post koji su mnogi komentarisali.

Naime, jedan tata je postavio pitanje u toj grupi, a tiče se njegovog deteta koje nije vakcinisano, a zadobilo je posekotinu. Naime, devojčicu je udario mali poni i rasekao joj obraz.

Sve je sanirano, ali nas ubeđuju da je neophodno da primi antitetanus. Rana je duboka 1cm, a dugačka 3cm, piše na Fejsbuk profilu.

Nakon što se požalio, usledili su komentari.

foto: Printscreen/facebook

Naime, bilo je onih koji su podržali oca jer nije vakcinisao dete, niti to želi da uradi, čak ni nakon rane koju je devojčica zadobila.

- Ne treba davati antitetanus jer nije tetanogena rana, objašnjava jedan čovek, dok drugi dodaje kako on ima savršen recept da detetu što pre zaraste rana.

- Ja znam, kada bi na tu ranu stavili mlevene ljute papričice da bi rana zarasla dvostruko brže nego inače i bez ožiljaka ili u najgorem slučaju malim, jedva vidiljivim. Napominjem da bi to malo peklo, ali da se tako izrazim, dvosktruko manje nego što bi mogli očekivati. Imam više sličnih iskustava, naglasio je on.

foto: Printscreen/facebook

Podsećanja radi, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je više pretkrivičnih postupaka protiv građana koji su osumnjičeni da su manipulisali javnost i pozivali roditelje da ne vakcinišu decu MMR-om zbog njene navodne štetnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.