NEMAMO VEZE SA TIM! Nakon optužbi da finansiraju ESTRADNE PEVAČICE, oglasili su se iz VISOKE MEDICINSKE ŠKOLE!
Visoka medicinska škola u Ćupriji, Foto: prentscreen

saopštenje!

NEMAMO VEZE SA TIM! Nakon optužbi da finansiraju ESTRADNE PEVAČICE, oglasili su se iz VISOKE MEDICINSKE ŠKOLE!

Oni su se ogradili od cele priče i napomenuli kako škola u Ćupriji nema ugovore sa estradnim ličnostima

Objavljeno:

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović optužio je rukovodstvo Visoke medicinske škole u Ćupriji da je sponzorisalo nastupe narodne pevačice Tanje Savić i starlete Anđele Vestice“ u tom gradu.

Sada su se oglasili iz pomenute škole. Oni su se ogradili od cele priče i napomenuli kako škola u Ćupriji nema ugovore sa estradnim ličnostima.

- Na osnovu informacija koje su dostavnjene Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Visoka medicinska škola strukovnih studija u Ćupriji nema ugovor o angažovanju estradnih umetnika. Sve manifestacije i studentske proslave koje se održavaju van prostorija škole organizuje samo studentski Parlament. Oni su koristilo logo škole na plakatima kako bi studenti znali da je u pitanju studentska žurka. Studenstki Parlament Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji postoji više od 10 godina i organizuje sve aktivnosti za studente, navode u saopštenju.

Podsećamo, Božović je u pisanoj izjavi ocenio da se ta škola pretvorila „u mesto za otimanje plata stručnim i poštenim profesorkama, sponzorisanje jeftine zabave protivno zakonu, a sve to na račun kvalitetnog obrazovanja budućih medicinskih radnika“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.