ZORAN KOCIĆ JE NAJPLEMENITIJI ČOVEK U SRBIJI DANAS! Poklonio je vikendicu deci oboleloj od raka
Oboljenje, Foto: NURDOR

humanost na delu

ZORAN KOCIĆ JE NAJPLEMENITIJI ČOVEK U SRBIJI DANAS! Poklonio je vikendicu deci oboleloj od raka

U objavi koje je ovo udruženje podelilo na društvenim mrežama, kažu da je potpisivanje ugovara prošlo vrlo emotivno

Objavljeno: 09:34h

Juče, baš kada se obeležava Svetski dan dobrote, plemeniti Zoran Kocić poklonio je svoju vikendicu u Popovcu kod Novog Sada NURDOR-u.

Kako je čika Zoran rekao tokom potpisivanja Ugovora o poklonu, njegova namera je da vikendica postane oaza oporavka za decu posle završetka lečenja.

U objavi koje je ovo udruženje podelilo na društvenim mrežama, kažu da je potpisivanje ugovara prošlo vrlo emotivno. Humani čika Zoran odlučio je da pokloni vikendicu od 100 kvadrata i devet ari placa jer, kako kaže, "naše je samo ono što poklonimo drugima". Takođe, čika Zoran zbog bolesti nije bio u kući u Popovcu devet godina pa kaže da je kuću ipak neophodno renovirati.

- Sada nam predstoji sređivanje kuće i dvorišta. Prvi su nam pritekli u pomoć JKP "Gradsko zelenilo" iz Novog Sada, koje će ovih dana srediti dvorište vikendice, a posle toga nastavljamo sa radovima i pozivamo vas da nam pomognete, kako bi vikendica što pre bila dostupna deci koja se oporavljaju od malignih bolesti - stajalo je u objavi NURDOR-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.