VOJIN ĆETKOVIĆ OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DESILO U NEVESINJU! Njegova ISPOVEST odjekuje BALKANOM i neće biti ravnodušnih
Vojin Ćetković u emisiji RTS, Foto: Prentscren

KONAČNO SMO ČULI ISTINU!

VOJIN ĆETKOVIĆ OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DESILO U NEVESINJU! Njegova ISPOVEST odjekuje BALKANOM i neće biti ravnodušnih

Sve je lepo objasnio...

Objavljeno: 13.11.2019. 09:36h
  • 95

Slavni srpski glumac Vojin Ćetković u intervjuu za „Oko magazin“ objašnjava da u Nevesinju na Mitrovdan „iz čisto tehničkih razloga“ nije učestvovao u svečanoj akademiji.

Proteklog vikenda bilo je mnogo vesti u štampi o Mitrovdanu u Nevesinju, to je Dan Opštine, trebalo je da postanete „kum Nevesinja“ i da učestvujete u svečanoj akademiji. Niste učestvovali. Zašto? Šta se dogodilo?

- Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu – došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo... morate s medijima.

Jesu li Vas zaboleli ti naslovi, kao čoveka? Akcentovano je kako glumci iz Beograda nisu hteli da se pojave na sceni...

foto: Prentscren

- Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da... Nisam to očekivao, ali eto. Mislim – štampa je štampa i nečiji su interesi takvi, a ja znam šta sam uradio ili nisam.

Ali konačno – bili ste u Nevesinju. Jeste li bar postali kum te opštine?

- Jesam, postao sam, čak sam dobio i rakiju kumovaču!

Imate li posebne emocije, jer Dom kulture u Nevesinju nosi ime Vašeg prijatelja?

- Kako da ne! Prva predstava odigrana u Domu kulture „Nebojša Glogovac“ u Nevesinju je Noć bogova, koji smo igrali Nebojša Ilić, Dejan Lutkić i ja. Moja poslednja fotografija sa Nebojšom, privatna, snimljena u Njujorku, stoji u holu tog doma kulture, tako da imam poseban odnos prema tome... A i svi moji kumovi, osim jednog, su Hercegovci.

 

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media