VOZAČI, OPREZ! Zbog vremenskih uslova posebna pažnja je potrebna na OVIM deonicama
Vožnja, Foto: Beta/Miloš Miškov

OTEŽAN SAOBRAĆAJ

VOZAČI, OPREZ! Zbog vremenskih uslova posebna pažnja je potrebna na OVIM deonicama

U zapadnim, jugozapadnim i jugoističnim krajevima Srbije vozače će pratiti mestimično vlažni kolovozi zbog povremeno slabe kiše

Objavljeno:

Jak vetar i danas u košavskom području može stvarati probleme vozačima, posebno onima koji upravljaju vozilima sa prikolicom, teretnim vozilima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Povremeno olujnu jačinu vetra treba očekivati na ulazu u Đerdapsku klisuru, na mostovima i nadvožnjacima, ali i na putevima preko planinskih prevoja, poput Čestobrodice, Popadije, Tresibabe i Crnog Vrha.

U šumskim područjima polomljeno granje i opalo lišće predstavlja još jednu opasnost na putu zbog koje vozači moraju dodatno smanjiti brzinu, a posebno tokom noći i jutra kada je vidljivost slaba.

U zapadnim, jugozapadnim i jugoističnim krajevima Srbije vozače će pratiti mestimično vlažni kolovozi zbog povremeno slabe kiše.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, a nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju pet sati, na Horgošu sat vremena, na Kelebiji četiri sata, a na prelazu Bačka Palanka dva sata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.