ZORAN (44) TRAŽI BRATA NESTALOG NA ROĐENJU! Kad se obratio nadležnima shvatio je DA SU NJEGOVE SUMNJE ISTINA
Zoran Kopanja (44) traži svog nestalog brata, Foto: Privatna arhiva

potresna ispovest

ZORAN (44) TRAŽI BRATA NESTALOG NA ROĐENJU! Kad se obratio nadležnima shvatio je DA SU NJEGOVE SUMNJE ISTINA

Nakon što je posumnjao prvo obratio matičnoj službi

Objavljeno:
Jovana Korica

Tražim rođenog brata otetog po rođenju. Od kako sam čuo za aferu nestale bebe u meni se probudila sumnja da je moj rođeni brat koji je rođen 1983. godine i navodno umro nakon rođenja, negde živ. Pre tri meseca krenuo sam u potragu za dokumentacijom da vidim šta se zaista desilo sa mojim bratom o kojem sam znao da je rođen u avgustu mesecu 1983. godine u Novom Sadu.

Ovako za Espreso.co.rs započinje svoju ispovest Zoran Kopanja (44).

Njegove sumnje nedavno su potvrđene, a da odustane od borbe, kako kaže, Zoran ne planira. Da je odlučan u svom naumu govori i činjenica da je juče krivičnu prijavu poslao u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, da mu istraže gde je njegov brat.

- Znam da su majci nakon porođaja rekli da je njena beba rođena mrtva, a ona je stalno govorila da je rodila živu bebu. Na otpusnoj listi piše da je majka boravila u bolnici od od 03.08.1983. do 10.08.1983 - priča Kopanja za Espreso.co.rs.

Dodaje kako se nakon što je posumnjao prvo obratio matičnoj službi, te kako su mu odgovorili tek nakon nekoliko dana.

- Moj brat je upisan kao mrtvo rođena beba, rodio se 06.08.1983. godine u Novom Sadu. Nakon matične službe obratio sam se Kliničkom centru Vojvodine da mi daju potrebnu dokumentaciju za moju mamu Miru Kopanju i mog rođenog brata. Čekao sam na odgovor dva meseca, iako su po zakonu u obavezi da mi odgovore nakon petnaest dana. Zvao sam ih nekoliko puta, ali su uvek imali neke izgovore - objašnjava Zoran način na koji je započeo i sprovodio svoju brobu.

Odgovor je dobio posle dva meseca i par dana, a ono što je u njemu napisano ostavilo ga je u šoku. Upravo ti redovi ispisani u tom odgovoru potvrdili su njegovu najveću sumnju.

- U odgovoru su napisali da nemaju podatke o boravku i porođaju moje majke u bolnici. Pitam se kako nemaju kada ja imam otpusnu listu kao dokaz da se moja mama porodila u toj ustanovi! Nisu napisali da je poplavljena dokumentacija, nego da nemaju. Kako nemaju dokumentaciju za ženu koja je boravila u bolnici 7 dana? Tog dana sam dobio potvrdu da je moj brat negde živ. Otet od mojih roditelja i dat nekom drugom! Neću stati u ovoj borbi. Imam veliku želju da pronađem svog brata. Brate moj ako čitaš ovo javi mi se, traži te tvoj stariji brat Zoran - zaključuje svoju ispovest ovaj čovek za Espreso.co.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.