NEOČEKIVAN RASPLET SLUČAJA PREBIJANJA ZBOG LJUBIČASTE TORBE! Oglasio se ILIJA i sve razjasnio!
Iliju Vučevića pretukla su dvojica muškaraca, Foto: Privatna arhiva, Facebook

epilog

NEOČEKIVAN RASPLET SLUČAJA PREBIJANJA ZBOG LJUBIČASTE TORBE! Oglasio se ILIJA i sve razjasnio!

Ilija je izjavio da nije homoseksualac, ali da će nakon ovog incidenta ponosno biti deo LGBT zajednice.

Objavljeno:

Ilija Vučević nedavno je pretučen, a razlog za to je, kako je naveo, taj što su dvojica muškaraca koja su ga tukla pomislili da je on pripadnik LGBT populacije zbog roze torbe koju je u tom trenutku imao kod sebe.

Ilija je izjavio da nije homoseksualac, ali da će nakon ovog incidenta ponosno biti deo LGBT zajednice.

Nakon incidenta, odlučio je da se obrati javnosti. Njegovu izjavu prenosimo vam u celosti:

"U vezi napada u kome su mi nanete teške telesne povrede, a koji je izazvao veliku medijsku pažnju, obaveštavam da su vinovnici incidenta i njihove porodice samoinicijativno stupili u kontakt sa mnom, uputili najdublje izvinjenje, kako zbog napada i nanošenja povreda, tako i zbog izrečenih uvreda, koje po njihovim rečima ne odražavaju prave stavove njih i njihovih porodica prema LGBT populaciji. U razgovoru su učinili nespornim da su uvrede izrečene u afektu i da ni na koji način ne odražavaju homofobične stavove, jer je do tuče došlo sticajem nesrećnih okolnosti zbog nesporazuma oko čekanja reda u piceriji, a uvrede su izrečene bez namere da se vređa bilo čija seksualna orijentacija, posebno što oni među svojim prijateljima imaju pripadnike LGBT populacije.

Takođe naglašavam da sam puno poverenje poklonio njihovim tvrdnjama da se iskreno kaju i da ne beže od svoje odgovornosti jer sam u međuvremenu saznao da su se oni sami prijavili policiji koja u tom momentu nije znala njihov identitet, kao i da su oni mene prvi kontaktirali sa željom da učine sve kako bi ublažili posledice ovog incidenta.

Takođe, ponuđena je i sa moje stane je prihvaćena vansudska nagodba kojom je nadoknađena sva materijalna i nematerijalna šteta naneta mojoj supruzi i meni. Vinovnici incidenta i njihove porodice najiskrenije žale zbog uznemirenja koje je incident izazvao i daju najčvršće obećanje da će prihvatiti priliku i oprost koji su im pruženi. Kao žrtva ovog sukoba, prihvatam pruženu ruku i opraštam napadačima, pre svega jer verujem da je život pred njima pošto se radi o mladim ljudima koji do sada nisu imali sukobe sa zakonom, a svoje iskreno kajanje pokazali su svojim postupcima a ne samo rečima. Nadamo se da je ovakvim epilogom ceo slučaj okončan."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.