UPOZORENJE! Danas će u OVIM KRAJEVIMA Srbije duvati jak OLUJNI VETAR!
Vreme u Beogradu, Foto: Beta / Dragan Gojić

VREMENSKA PROGNOZA

UPOZORENJE! Danas će u OVIM KRAJEVIMA Srbije duvati jak OLUJNI VETAR!

Jutarnja temperatura biće od tri do 10 stepeni, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni

Objavljeno:

U Srbiji se danas i sutra u košavskom području i na planinama očekuje jak i olujni jugoistočni vetar koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlјu dostizati udare preko 24 metra u sekundi, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U većem delu zemlje danas će biti umereno oblačno, malo toplije i vetrovito vreme s umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom, dok će u Timočkoj krajini biti tmurno i malo hladnije vreme sa rosuljom. Uveče se na zapadu i jugu očekuje jače naoblačenje s kišom koje će se postepeno širiti ka centralnim krajevima.

Jutarnja temperatura biće od tri do 10 stepeni, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

U Beogradu će danas biti umereno oblačno, malo toplije i vetrovito vreme s umerenim i jakim jugoistočnim vetrom koji će povremeno dostizati udare olujne jačine. Jutarnja temperatura biće oko 10 stepeni, najviša dnevna oko 18. Uveče i tokom noći moguća je kratkotrajna kiša.

Meteorološke prilike nepovoljno će uticati na hronično obolele i osetljive osobe, oprez se savetuje reumatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima, a u područjima sa košavom i nervno labilnim osobama. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i nesanica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.