DEVOJČICA IMA TUMOR, KAKO MOŽE? Ispovest majke kojoj je PEDOFIL tražio gole slike DETETA! Sad ima poruku za njega
Majka, žrtva pedofila, Foto: Filip Plavčić, Printscreen, Ilustracija, `

Monstruozno

DEVOJČICA IMA TUMOR, KAKO MOŽE? Ispovest majke kojoj je PEDOFIL tražio gole slike DETETA! Sad ima poruku za njega

Ova majka se našla na listi napasnika koji uglavnom biraju samohrane majke ili porodice kojima je potrebna pomoć...

Objavljeno: 12.11.2019. 09:15h
Jelena Jovanović
Jelena Jovanović
Urednik rubrike Politika
  • 3

T. N. je samohrana majka sa troje dece. Ova žena je bila žrtva napasnika koji je zahtevao golišave slike njene dece preko društvenih mreža.

Nakon uvodne poruke na Fejsbuku, predator je odmah ciljano gađao na probleme ove majke, nudeći joj garderobu za njenu decu. Da bi ostvario bliži kontakt, i privoleo majku da mu veruje, pedofil predator - Dragana, obećala je da da će deci pokloniti veliki broj komada odeće, uz, kako je navela, suknjice koje su "jako lepe i kratke do gaćica".

Ova majka se našla na listi napasnika koji uglavnom biraju samohrane majke ili porodice kojima je potrebna pomoć. Ona je i jedno i drugo. Ima dečaka (9), devojčicu (5), ali i jednogodišnju bebu.

Ova žena je pokazala šta znači hrabrost jer je slučaj sama prijavila, a samim tim je obeshrabrila ostale predatore u činjenju krivičnih dela.

Svi koji su u mogućnosti mogu poslati pomoć na adresu, "Radnička" br. 8, Mladenovac. Najpotrebnija je odeća i obuća za decu.

foto: Printscreen

Majka je za Espreso.rs rekla kako je ovo najgori mogući trenutak za ovakvu situaciju jer joj devojčica boluje od karcinoma pluća.

- Moje dete ima pet godina i ima tumor na grudnom košu. Jedino mi otac pomaže koliko može i snalazimo se kako znamo, priča majka koja je želela da ostane anonimna.

Kada je shvatila šta joj se desilo, bila je van sebe jer kako kaže, nije računala da ovakve osobe postoje. Na pitanje da li ima poruku za pedofila koji je pokušao da je "namami u zamku", majka je odgovorila jasno.

Sa njima ima ko će da se bavi. Pitam takve ljude samo, da li se možda uplaše ili pomisle da bi neko i njima i njihovim porodicama mogao da uradi slično, objasnila je majka za naš portal.

Podsećamo, pedofil koji se krio iza imena doktorka Dragana, počeo je da se otvara žrtvi, te joj je navela kako trenutno živi i radi u Nemačkoj, iako je rodom iz Niša.

Žrtvi je počela da obećava da će dobiti još njenih stvari i to od njenog brata koji živi u Beogradu, a ona (Dragana) ima u njemu svoje stvari koje želi da joj pokloni. Da se nijednog trenutka nije kolebala u nameri da dobije slike dece, čak i posle informacije da petogodišnja devojčica boluje od tumora, pokzalo se u narednim pokukama u kojima je pedofil predator tražio od majke u više navrata da mu šalje devojčicine gole slike.

1 / 7 Foto: Printscreen

U nameri da je dodatno odobrovolji i da skrene pažnju sa svojih monstrouznih zamisli, ona je žrtvi obećala i finansijsku pomoć, dodajući da zna da "nije lako biti roditelj u Srbiji", te i da se vidi da je ona (majka) dobra osoba, nakon čega je zatražila njen broj telefona.

Prema prepisci žrtva i "brat Nikola" koji je takođe "doktor" su se čuli nakon toga. Da li je nesrećna majka postala svesna šta se dešava ili ne, tek u jednom trenutku je prestala da odgovara na poruke, te je pedofil koji se predstavljao kao Dragana, počeo ponovo da piše o tome kako ima dosta lepe gardarobe koju će Nikola da odvoji za nju...

Kako je navedeno u objavi Jovane M. na Fejsbuku, koja je i podelila ovaj post na društvenim mrežama, na meti ovog pedofila su majke teškog materijalnog stanja, a da bi došao do svog cilja, on koristi više profila sa kojih se žrtvama obraća ljudski i sa rečima kako je tu da im pomogne, kao što je to bio slučaj sa ovom samohranom majkom troje dece.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media