OBJAVIĆU GOLU ISTINU! Udovica Olivera Ivanovića napisala knjigu koja će šokirati mnoge
Milena Popović Ivanović, Foto: Miloš Lužanin

BEZ PARDONA

OBJAVIĆU GOLU ISTINU! Udovica Olivera Ivanovića napisala knjigu koja će šokirati mnoge

Prva knjiga je do 16. 1. 2018, a druga knjiga će biti o periodu posle toga

Objavljeno:

Noseći hrabro svu bol koja se nagomilala u njenoj duši posle gubitka čoveka s kojim je stasavala i delila život, udovica Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović, smogla je snage da na papiru zabeleži sve o dvanaest godina provedenih uz čoveka koji joj je bio sve na svetu.

U intervjuu za novi broj magazina „Bazar“, između ostalog ona otkriva da privodi kraju pisanje knjige u kojoj iznosi detalje o svom životu sa čovekom pored koga je stasavala i sa kojim je delila život sve do 16. januara prošle godine, kada je on ubijen.

foto: Miloš Lužanin

„Knjiga je skoro gotova. Počela sam da je pišem neplanirano, sasvim slučajno. Često pišem kraće tekstove na Instagramu o Oliveru, našem životu i ljubavi koju smo imali. Svaki put dobijem bezbroj komentara. Ljudi rado čitaju i dele ono što pišem. Tako sam zapravo i došla na ideju da sve to pretočim u knjigu, naše zajedničke godine, da napišem sve onako kako je zaista bilo, golu istinu o svemu i svima. O jednoj velikoj ljubavi, borbi... Dugujem to Oliveru, da se nikada ne zaboravi. I to je moja misija, živeće on i kroz knjigu i kroz Bogdana i kroz sve nas. Što se naziva tiče, imam nekoliko opcija, ali odluku o tome doneću kada sve bude gotovo. Mislim da će knjiga imati i nastavak. Prva je do 16. 1. 2018, a druga će biti o periodu posle toga”, otkriva Milena Ivanović Popović u novom „Bazaru“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.