DRAGAN BJELOGRLIĆ OTKRIO ISTINU O NESREĆI KOJU JE IZAZVAO NJEGOV SIN: Aleksej nije pobegao, već pomogao ranjenom!
Konferencija za novinare, Foto: Espreso.co.rs

sprečio dezinformacije

DRAGAN BJELOGRLIĆ OTKRIO ISTINU O NESREĆI KOJU JE IZAZVAO NJEGOV SIN: Aleksej nije pobegao, već pomogao ranjenom!

Bjelogrlić tvrdi da njegov sin nije pobegao s mesta nesreće, već da je pomogao ranjenom motoristi

Objavljeno: 16:47h
Jovana Jovanović

Aleksej Bjelogrlić (19), sin glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, prošle godine je izazvao udes u Karađorđevoj ulici u Beogradu u kojem je motorista M.V. (39) zadobio lakše telesne povrede.

Beogradski mediji objavili su vest da je Aleksej povredio vozača motara, a zatim pobegao s lica mesta.

Uz svog advokata Gorana Draganića, i podršku kolega glumaca, Dragan Bjelogrlić je danas održao konferenciju za novinare, te objasnio šta se desilo te večeri.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Bjelogrlić je kazao da njegov sin nije pobegao s mesta nesreće, već da je ranjenom motoristi pomogao:

Moj sin jeste izazvao nesreću, to niko ne negira, ali nije pobegao i nije ubio čoveka. Naprotiv. Aleksaj je pozvao hitnu pomoć, sve vreme bio uz povređenog čoveka, a kad je došao kući saopštio je šta se dogodilo, zatim je otišao u policiju. Nakon toga otišli smo u bolnicu gde je bio smešten povređen čovek, on je bio zbrinut, tada je bilo sve u redu, danas je takođe sve u redu s njim, a mi smo ostali u odličnim odnosima sa porodicom", kazao je Bjelogrlić.

foto: Espreso.co.rs

Naglasivši da je Aleksej pomogao povređenom čoveku, i da se nakon toga prijavio policiji, advokat je rekao da je protiv Alekseja podneta optužba:

Iako je pokrenut krivični postupak protiv Alekseja, nadležno tužilaštvo je postupilo u skladu sa zakonom te su procenili da neće biti krivičnog gonjenja", rekao je advokat porodice Bjelogrlić.

Medijima koji su pustile lažne vesti i koji i dalje rade protiv porodice Bjelogrlić, Dragan je naglasio da ih se ne plaši i da je spreman na njihove provkacije:

Nećete me ućutkati ko god da ste. Vi koji ovo radite zajebali ste se ako mislite da je Srbija samo vaša, i moja je" - naglasio je Bjelogrlić.

Ipak, konferencija je postala napeta kada je novinar jednog beogradskog medija naglasio da je Aleksej u trenutku nesreće vozio bez vozačke dozvole, na šta je Dragan rekao da mu ta informacija nije bila poznata, a nakon čega je odbio da daje bilo kakve dodatne odgovore.

Nakon toga, konferencija je završena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.