U UTORAK NAM SLEDI JAKA PROMENA VREMENA: Stigla prognoza!
Kiša / Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

LOŠE VREME

U UTORAK NAM SLEDI JAKA PROMENA VREMENA: Stigla prognoza!

Na jugu Banata duvaće olujna košava povremeno sa udarima preko 24 m/s

Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutru biti pretežno oblačno, ponegde sa kišom i jakim vetrom, dok će posle podne oslabiti i padavine i vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Na jugu Banata duvaće olujna košava povremeno sa udarima preko 24 m/s.

Jutarnja temperatura u većini mesta kretaće se od 10 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 17 do 22 stepena. Na istoku Srbije biće hladnije, u jutarnjim satima od pet do osam stepeni, a tokom dana biće oko 14 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti oblačno uz moguću slabu i kratkotrajnu kišu, a posle podne sledi razvedravanje. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko 15 stepeni, a najviša dnevna oko 19 stepeni Celzijusa.

U utorak će u Srbiji biti toplo i u većem delu zemlje pretežno sunčano uz kratkotrajno jačanje vetra, dok se posle podne očekuje naoblačenje, a ponegde i kiša. Od srede će biti pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše uz pad temperature.

Biometeorološka prognoza za 4. novembar 2019. godine: Relativno nepovolјna bimeteorološka situacija za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebro-vaskularnim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.