PAŽNJA, OLUJA UDARA I DO 24 METRA U SEKUNDI: Oglasio se RHMZ!
Košava u Beogradu, Foto: Beta/Dragan Gojić

prognoza vremena

PAŽNJA, OLUJA UDARA I DO 24 METRA U SEKUNDI: Oglasio se RHMZ!

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, u pojedinim delovima grada moguća je slaba kratkotrajna kiša

Objavljeno:

RHMZ je izdao upozorenje da će danas i sutra u prvom delu dana u Južnom Banatu duvati olujna košava povremeno sa udarima preko 24 metara u sekundi.

Prema prognozi, sutra će u Srbiji ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, ponegde sa kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugoistocni vetar, koji ce na jugu Banata i u planinskim predelima dostizati udare olujne jačine.

Posle podne postepeni prestanak padavina, a zatim i razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura u većini mesta od 10 do 16 , najviša dnevna od 17 do 22 dok ce se na istoku Srbije zadržati hladnije, u jutarnjim satima od 5 do 8 stepeni, tokom dana oko 14 stepeni.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, u pojedinim delovima grada moguća je slaba kratkotrajna kiša.

Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Posle podne postepeno razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 11. novembra, u utorak toplo i u većem delu pretežno sunčano uz kratkotrajno jačanje južnog i jugozapadnog vetra.

Posle podne na severu i zapadu umereno naoblačenje, koje ce uveče i tokom noci jačati uslovljavajući ponegde kišu. Od srede pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše uz pad temperature.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.