NAJSREĆNIJA MAMA NA SVETU! Prva fotka Slavice i njene dece koju je OTEO NJEN MUŽ TURČIN! SVI SU NASMEJANI (FOTO)
Deca koju je oteo otac, Foto: Facebook

PRVI TRENUCI

NAJSREĆNIJA MAMA NA SVETU! Prva fotka Slavice i njene dece koju je OTEO NJEN MUŽ TURČIN! SVI SU NASMEJANI (FOTO)

Prvostepenom presudom suda deca su u martu 2016. godine vraćena majci, ali je otac, uprkos zabrani, napustio teritoriju Turske i otišao u Iran.

Objavljeno:

Slavica Burmazović od prekjuče je posle četiri godine borbe da decu vrati u Srbiju, od kako ih je njen bivši muž kidnapovao a potom odveo prvo u Trusku pa u Iran, ponovo je sa njima, a danas se pohvalila i prvom zajedničkom fotografijom iz Beograda.

Nikakav komentar nije napisala, ali slika govori više od hiljadu reči - zajedno, nasmejani, veseli, doduše jedino maleni Tarik izgleda malo umorno.

"Uživajte!", "Bravo mama", "Želim vam svu sreću", "Neka vas život više nikada ne razdvoji"... ređali su se komentari podrške na ovu objavu Slavice Burmazović.

Podsetimo, Slavica Burmazović je pre dva dana ponovo, posle četiri godine borbe, mogla da zagrli svoje troje dece - Esmu (15), Ajšu (14) i Tarika (8), koje je njen biviši muž Tručin Ejup Sabri Jundžu oteo 2015. godine.

U trenucima kada se u utorak susrela sa njima na aerodromu, za sebe je rekla da je "najsrećnija mama na svetu", a danas je po prvi put, posle više godina, na svom Fejsbuk nalogu objavila fotografiju sa svoje dve ćerke i sinom.

Podsetimo, prvostepenom presudom suda deca su u martu 2016. godine vraćena majci, ali je otac, uprkos zabrani, napustio teritoriju Turske i otišao u Iran.

Stručna lica su utvrdila da su deca, tokom boravka kod oca, bila neuhranjena, maltretirana i zlostavljana, a otac je čak pokušao i da uda tada dvanaestogodšnju ćerku Esmu, tvrdila je Slavica. Sve troje dece izjasnilo se da želi da bude sa majkom, ali je otac to onemogućio.

Posle četiri godine od otmice i više od tri godine od pravosnažne presude turskog suda, na osnovu dogovora ministra Ivice Dačića i ministra inostranih poslova Irana Muhameda Zarifa, deci je omogućeno da se vrate majci Slavici Burmazović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.