SUTRA SE UDAJEM, A KRIJEM JEZIVU TAJNU OD SVOG VERENIKA! Ispovest BG mlade koja SE NAŠLA U NEZAMISLIVO PROBLEMU
Ispovest BG mlade koja SE NAŠLA U NEZAMISLIVO PROBLEMU, Foto: Printscreen/youtube

ZANIMLJIVO!

SUTRA SE UDAJEM, A KRIJEM JEZIVU TAJNU OD SVOG VERENIKA! Ispovest BG mlade koja SE NAŠLA U NEZAMISLIVO PROBLEMU

Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a dečku sam rekla da sam kod drugarice - napisala je ona

Objavljeno:

Sanja (24) udaje se u nedelju, u Beogradu, ali krije veliku tajnu od svog verenika.

Ovo je njena ispovest:

"Udajem se sutra…Sve je spremno, zvanice, restoran, crkva, ama baš sve… Udajem se, ali ne znam da li smem da kažem svom vereniku ono što sam uradila.

Pre dve godine sam upoznala divnog čoveka i zaljubila se u njega, ali pošto sam tad taman bila ušla u vezu s mojim sadašnjim dečkom, nisam htela da raskidam jer mi ništa loše nije uradio. Samo, u tim danima on je bio nekako hladan, za razliku od novog dečka koga sam upoznala i koji mi je posvetio veliku pažnju.

Uživala sam sa njim, bili smo čak 11 meseci zajedno, a za sve to vreme nisam smela nikome da kažem, jer sam bila sa dva momka u isto vreme.

Ipak, nakon nekog vrema uspela sam da se iz svega izvučem i nastavim svoju vezu s dečkom, a tog divnog Aleksandra sam oterala od sebe. On se vraćao i molio da nastavimo da se viđamo, ali ja nisam želela.

Čak sam mu i pre dve nedelje javila da se udajem, njegova reakcije je bila ok. Otišli smo na kafu, koja se kasnije završila vinom, a probudila sam se gola u njgovom krevetu.

Kući sam stigla oko jedan ujutru. Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a dečku sam rekla da sam kod drugarice.

To je veče je bilo čarobno za mene, sve više sam mislila na Aleksandra, iako se on meni ne javlja od tada. Samo mi je rekao da će me zauvek voleti i da je sad spreman da me pusti.

Od tog trenutka shvatila sam da ja nisam spremna njega da pustim. Ne mogu samo dan pred venčanje sve da otkažem, a bih najradije… Pomagajte, ne znam šta da radim?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.