KORIŠĆENA JE SAMO 2 MESECA, ONDA JE DEDA UMRO! Urnebesan oglas iz Niša ŠOKIRAO SRBIJU! (FOTO)
Nišlija u oglase stavio korištenu protezu, Foto: Profimedia

Da li je moguće?!

KORIŠĆENA JE SAMO 2 MESECA, ONDA JE DEDA UMRO! Urnebesan oglas iz Niša ŠOKIRAO SRBIJU! (FOTO)

Oglasio da prodaje dve zubne proteze

Objavljeno:

Bilo da su predmet šale ili ne, tek neki oglasi nas jednostavno nateraju da se zamislimo gde se nalazi kraj ljudske maštovitosti, pa i humora. Naime, jedan muškarac iz Niša, postavio je na jednoj Fejsbuk stranci za oglašavanje da prodaje obe totalne proteze i to u vlasništvu preminulog člana porodice.

Na Fejsbuk stranci koja se bavi prodajom stvari "Niški buvljak", jedan žitelj ovoga grada na jugu Srbije oglasio je dve zubne proteze, a koje su se navodno nalazile u vlasništvu njegovog preminulog dede. Kako je naspisao, cena je 300 evra, a zubi su, prema njegovim rečima, malo korišćeni.

foto: Printscreen/Facebook

- Prodajem kompletnu vilicu (gornja + donja). Kao nova, korišćena svega dva meseca i deda umre. Služila ga odlično, verujem da uz malu korekciju stomatologa može još nekome da posluži. Sve ostale informacije u inboks - napisao je on.

Bilo da se radi o šali ili je ozbiljan oglas, iako nije prekršio zakon, mnogi su se na društvenim mrežama složili da je njegov čin tužan, te i da je mogao da pronađe drugi način kako da dođe do potrebnog novca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.