HELENA JE UJEDINILA SRBIJU! Darko je na Malti uradio SJAJNU STVAR ZA NJU, OVO JE NAJHUMANIJI GEST DANAS (FOTO)
Darko Suljović pliva za Helenu, Foto: Facebook

POMOĆ ZA BOLESNO DETE

HELENA JE UJEDINILA SRBIJU! Darko je na Malti uradio SJAJNU STVAR ZA NJU, OVO JE NAJHUMANIJI GEST DANAS (FOTO)

Heleni je opaka bolest dijagnostikovana sredinom avgusta ove godine

Objavljeno:

Priča Helene Gavran, četvorogodišnje devojčice iz Beograda, čija je borba za život ujedinila Srbiju, pokrenula je pojedince da na jedinstven način skrenu pažnju javnosti.

Darko Suljović, koji sebe opisuje kao plivača entuzijastu, plivao je juče sa ostrva Gozo na Maltu u dužini od 6km upravo da bi podstakao prikupljanje novca za Helenino izlečenje.

Dok malena heroina čeka operaciju u Parizu, novac se naveliko skuplja.

- Privukao sam pažnju svojih prijatelja neobičnim poduhvatom, pa sam iskoristio da je preusmerim ka nekome kome je potrebna pomoć. To je mala Helena. Ovu trku i prilog svojih prijatelja poklanjam njoj - kazao je za Telegraf.rs.

Darko ističe da prikupljanje sredstava nije gotovo, te da će se tek krajem meseca novac proslediti na račun za lečenje devojčice.

- Mislim da ce organizatori krajem meseca napraviti presek i videti koliko je skupljeno i koliko nedostaje - kazao nam je ističući da je "samo jedan od mnogobrojnih" koji rade na tome.

Helenine muke

foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Heleni je opaka bolest dijagnostikovana sredinom avgusta ove godine. Devojčica je pre nekoliko dana završila sa prvim ciklusom hemioterapije tokom lečenja u Parizu. Sledeći ciklus trebalo bi da počne za manje od tri nedelje, međutim kako smo već objavili, do kraja oktobra ostalo je da se sakupi još 200.000 evra za njeno lečenje.

Čeka operaciju u Parizu Foto: Facebook/Andriana Puletic Petrovic

Hajde da pomognemo Heleni:

Slanjem SMS-a: Upišete 707 i pošaljete SMS na 3030 Slanjem SMS-a iz Švajcarske: Upišete human707 i pošaljete SMS na 455 Uplatom na dinarski račun: 160-552151-92 Uplatom na devizni račun: 00-540-0004253.9 IBAN: RS35160005400004253935 SWIFT/BIC: DBDBRSBG Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.