NEMOJTE DIRATI DETE, IDIOTI POREMEĆENI, NEĆE DA DA REKET KEPECU! Levijatan podržao Baku Praseta (VIDEO)
Baka Prase i Pokret Levijatan, Foto: Printscreen/youtube

PODRŠKA JE STIGLA

NEMOJTE DIRATI DETE, IDIOTI POREMEĆENI, NEĆE DA DA REKET KEPECU! Levijatan podržao Baku Praseta (VIDEO)

Otkud sad ovo?

Objavljeno:

Bogdana Ilića, poznatog i kao Baka Prase, još poznatijeg po svojim Jutjub klipovima i Instagram storijima, koji su najčešće sinonim za uvrede, poniženja i psovke, većina korisnika društvenih mreža oštro osuđuje.

Ne prođe mnogo vremena, a da Baka Prase ne bude u centru pažnje zbog neke svoje uvrede ili psovke. On često, kako i sam kaže "ratuje" sa ostalim zvezdama srpske jutjub scene, a nedavno je svima bila glavna tema Instagram priča Bake Praseta, koji je na razne načine uvredio sve žene.

Baka Prase je napisao da postoji mogućnost da mu je devojka trudna, a onda posatvio anketu, na pitanje, "Ako je trudna, šta će biti? Dečak ili abortus?".

Ovakve i slične objave, deo su sadržaja koji Baka Prase plasira svojim gledaocima, koji su obično uzrasta od 12 do 20 godina.

Kako Baku Praseta drugi ljudi oštro osuđuju, i pričaju da sve što on radi treba da bude klinički lečeno, te da mu se pruži pomoć, ipak, izgleda da ima i onih koji Baku podržavaju.

Podršku mu je upravo pružio Pavle Bihali, sa svojom organizacijom za zaštitu životinja Levijatan. Pokret koji se bori protiv nasilja, uvreda, napada na slabije i koji se bori za zaštitu životinja, ovog puta je stao rame uz rame s Bakom Prasetom.

On je na svom zvaničnom Tviter profilu objavio fotografiju s Bakom i napisao da Bogdana niko ne treba da dira.

Ipak, iako Tviteraši vidno vole i podržavaju Pokret Levijatan, ovog puta nisu stali na njegovu stranu, te su pisali kako su razočarani ovim postupkom:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.