NISU SE TUKLI LETVAMA! Oglasila se škola iz Leskovca u kojoj se desila tuča među učenicima
Osnovci, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

demanti

NISU SE TUKLI LETVAMA! Oglasila se škola iz Leskovca u kojoj se desila tuča među učenicima

Oglasili su se i nadležni iz OŠ "Vuk Karadžić" koji su negirali dešavanja

Objavljeno:

Vršnjačko nasilje je glavna tema u Srbiji već nekoliko meseci, a čini se da je isti postalo sasvim svakodnevna, trivijalna stvar.

Portal Jugmedia je objavio, a ostali mediji preneli, da su đaci petog i šestog razreda osnovne škole "Vuk Karadžić" u Leskovcu, izazavali tuču u školskom dvorištu i pretukli jedni druge letvama, a da su ostali vršnjaci navijali i kamerama telefona snimili ceo incident.

S tim u vezi, oglasili su se i nadležni iz OŠ "Vuk Karadžić" koji su negirali tok radnje gore pomenute tuče. Oni su naveli da učenici nisu koristili letve, a da su ostali vršnjaci sve vreme pokušavali da ih razdvoje i da sukob prekinu.

- Rukovodstvo škole “Vuk Karadžić” na čelu sa direktorom Predragom Zdravkovićem, demantuje sve navode portala Jugmedia, o navodnoj masovnoj tuči učenika petog i šestog razreda i korišćenje letvi prilikom sukoba.

Takođe, obaveštavamo Vas da ostali učenici koji su bili prisutni prilikom incidenta nisu navijali niti snimali, već su pokušavali da razdvoje dvojicu učenika koji su se potukli.

Čitav događaj je snimljen video nadzorom škole koji je preuzela i Policijska uprava, gde se vidi ceo tok događaja koji potvrđuje naš demant. O celokupnom događaju OŠ „Vuk Karadžić“ obavestila je Školsku upravu u Leskovcu i Policijsku upravu u Leskovcu, rekli su nam nadležni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.