DECA VAM SE ŠMINKAJU, PA SE POSLE PITAJU ZAŠTO SU SILOVANA?! Žene su napravile FORUM gde pljuju mlađe DEVOJČICE
Devojčice, ilustracija, Foto: Filip Plavčić

primitivno?

DECA VAM SE ŠMINKAJU, PA SE POSLE PITAJU ZAŠTO SU SILOVANA?! Žene su napravile FORUM gde pljuju mlađe DEVOJČICE

Kako navode, svaka majka treba da uči svoju ćerku da nosi suknju do poda, da je "ne boli glava"

Objavljeno:

Na Fejsbuk stranici, "Ženska mreža" pojavili su se stravični komentari žena koje kritikuju devojčice i njihov stil oblačenja.

- Dobrodošli u 21. vek. Srbija. Tema: oblačenje devojčica. Grupa gde se okupljaju žene. Kada je jedna od njih pokušala da im objasni da povod za silovanje ne može biti garderoba, šminka, i ostale trice i kučine koje relativizatori koriste, dobila je ban, piše na njihovoj Fejsbuk stranici.

Naime, temu oblačenje devojlica rešile su da prokomentarišu žene koje su osudile decu jer se obače provokativno i vulgarno. Njih začuđuje što se posle te iste devojčice pitaju zašto su silovane?!

Kako navode, svaka majka treba da uči svoju ćerku da nosi suknju do poda, da je "ne boli glava".

- Ima žena koje mnogo pričaju pa im posle bude kriv đavo kad ih muževi biju ili ubiju. To je logika na tom nivou. Učite svoje ćerke da nose suknje do poda da ih ne boli glava, savetuje jedna žena.

Druge žene su se nadovezale kako će muškarac svašta da pomisli ako vidi "golo dete" na ulici koje šeta kao "neka starleta".

- Takvo dete je laka meta, i zato ne treba da se oblači tako. Nije to dete krivo, ali onda mogu da se dese strašne stvari, objasnila je jedna majka.

U poslednje vreme se sve više mogu videti slučajevi silovanja dece, ali i opravdavanje tog čina.

Takav slučaj je bio i slučaj silovanja petnaestogodišnje devojčice iz Hrvatske gde, kako se navodi, određeni pojedinci po svaku cenu žele da pronađu način da okrive žrtvu.

Po svemu sudeći, izgleda da je sve veći trend da se silovatelji brane i opravdavaju time što se žene oblače "sve oskudnije" i "vulgarnije".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.