NE UMEM DA OPIŠEM BES KOJI SE U MENI POJAVI! Marija Šerifović nudi da skući sedmočlanu porodicu isteranu na ulicu!
Marija Šerifović, Foto: Ana Paunković, Printscreen

SVAKA ČAST!

NE UMEM DA OPIŠEM BES KOJI SE U MENI POJAVI! Marija Šerifović nudi da skući sedmočlanu porodicu isteranu na ulicu!

Portal Espreso.co.rs juče je objavio potresnu priču o porodici Seladin koju je policija juče izbacila iz doma. Odmah je reagovala poznata pevačica

Objavljeno: 00:06h

Marija Šerifović bila je potresena juče pričom o porodici Seladin čije je nasilno izbacivanje iz kuće pratio naš portal iz minuta u minut, a ceo tekst možeze pročitati OVDE

Ona je na svom tviter nalogu napisala da ne može ni da opiše kolika je količina besa u njoj zbog ovakvih stvari:

- Iskreno ... U ovoj mojoj lepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi ... I ne umem ni da opišem koja se količina besa u meni pojavi ... Ali evo da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke ... Ako neko ima kontakt - dajte ja ću platiti i skućiti familiju - napisala je Marija.

Mi smo stupili u kontakt sa njenom PR službom kako bismo ostavili broj telefona porodice Seladin i saznali smo da je Marija već stupila u razgovor sa njima, ali su nam rekli da pevačica ne želi da se javno eksponira na tu temu, tačnije ne želi da se piše o njenoj humanosti.

Na koji način je pevačica pomogla saznaćemo uskoro i detaljno ćemo vas obavestiti o razvoju situaciji i šta se nadalje dešava s porodicom koja je izgubila sve u jednom danu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.