DEVOJČICE U PANČEVU BRUTALNO TUKLE VRŠNJAKINJU! Prvo su je davile, a onda kolenima UDARALE U GLAVU
Pančevo, Foto: Printsreen

HOROR!

DEVOJČICE U PANČEVU BRUTALNO TUKLE VRŠNJAKINJU! Prvo su je davile, a onda kolenima UDARALE U GLAVU

Učenica osmog razreda A.P. (14) je pod jakim stresom

Objavljeno:

Novi slučaj vršnjačkog naselja, u kome su ponovo akteri devojke, potresao je ovoga puta Pančevo, ali i celu Srbiju. Snimak na kome se vide dve devojčice kako krvnički nasrću na treću, uznemirio je javnost, pogotovu što ovo nije prvi ovakav slučaj, već ih je u poslednjih nekoliko meseci bilo i previše!

Dve devojčice napale su u subotu uveče u Pančevu svoju vršnjakinju (14), dok su se vraćale kući, a prema tvrdnjama žrtve i njene majke, one su je davile kapuljačom i udarale kolenima u grudi i stomak, što se vidi i na snimku do koga je "Blic" došao.

Zbog ovog napada, učenica osmog razreda A.P. (14) je pod jakim stresom.

Inače, jedna devojčica ju je maltretirala neko vreme.

- Žalila mi se kako joj dobacuje u prolazu, da bi je jednog dana počupala iz čista mira. Posle nekog vremena, dok su izlazili iz škole, ta devojčica ju je gađala kamenom. Srećom, nije je povredila. Moja ćerka je bojažljivo i povučeno dete, nikada ni sa kim nije imala konfikt. Tu devojčicu nije ni poznavala. Znala je samo da je njeno godište, da je ponavljala razred i doselila se iz Nemačke. Kada ju je gađala kamenom, pitala ju je zašto to radi - ispričala je za Telegraf majka devojčice koja je pretrpela nasilje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.