BUJOŠEVIĆ ISKRENO: RTS nije trebalo da prenosi bljuvotine Informera!
Dragan Bujošević, Foto: Zoran Jevtić

objasnio

BUJOŠEVIĆ ISKRENO: RTS nije trebalo da prenosi bljuvotine Informera!

Jedino što je trebalo da RTS uradi je da obavesti javnost da je neko pretio novinaru i tu da stane

Objavljeno:

Generalni direktor Radio-televizije Srbije (RTS) Dragan Bujošević ocenio je da je RTS „trapavo“ postupio kada je preneo raspravu sa tvitera u slučaju lista Informer i da „nije trebalo da prenosi sve one bljuvotine“.

Jedino što je trebalo da RTS uradi je da obavesti javnost da je neko pretio novinaru i tu da stane, rekao je Bujošević za Novosti.

Bez obzira šta ja mislim o (Draganu) Vučićeviću i koliko tužbi smo protiv njega podneli – i ja i novinari RTS, ni njemu, kao ni bilo kom novinaru niko ne sme da preti i na tu činjenicu RTS treba da ukaže, objasnio je Bujošević.

Bujošević ističe i da svaki novinar ima onoliko slobode za koliko se izbori i to podrazumeva određenu cenu. Meni u Politici nisu objavili ništa skoro dve i po godine. Jesam li išao po ulici i vikao zbog toga?

Kada su nam 1998. godine sudili zbog rušenja ustavnog poretka s „Evropljaninom“, nisam plakao, iako bih, da presuda nije ukinuta, i dan – danas plaćao tu kaznu. Izbor je vaš. Ako hoćeš da to radiš, plati cenu. Tačka, zaključio je Bujošević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.