LOCIRANA PRVA BEBA UKRADENA U SRBIJI! Dušica otkrila: Moj sin živi kod Požarevca, imam dokaz! (VIDEO)
Dušica Lazić, Foto: Printscreen

POMAK U ISTRAZI

LOCIRANA PRVA BEBA UKRADENA U SRBIJI! Dušica otkrila: Moj sin živi kod Požarevca, imam dokaz! (VIDEO)

Dušica Lazić podnela je prijavu policiji u Kruševcu zbog krađe bebe od pre 32 godine

Objavljeno:

Slučaj Dušice Lazić iz Kruševca koja tvrdi da su joj u porodilištu ukrali bebu pre 32 godine, kao i da je videla kako joj tek rođeno dete doktori iznose iz bolnice i daju ženi u mercedesu nemačkih registarskih tablica potresao je Srbiju.

Član vladine Komisije za ispitivanje postupanja državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestale dece u Srbiji Radiša Pavlović kaže da je došlo do pomaka u istrazi šta se dogodilo sa detetom Dušice Lazić.

- Posle priče o tome da je Dušici oteta beba ljudi su sami počeli da se javljaju. Locirani su muškarac sa brkovima i njegova žena. Oni su iz okoline Požarevca, a žive u Nemačkoj - rekao je Pavlović.

Dodao je da taj bračni par ima sina za kojeg u selu važi priča da je usvojen, što je više nego dovoljan dokaz da je porodica na tragu ukradene bebe:

- Mi imamo fotografije mladića za kojeg se sumnja da je sin Dušice Lazić. Nećemo da iznosimo imena dok DNK analiza ne utvrdi šta je istina - pojasnio je Pavlović.

Dušica je kazala da je dok su snimali rekonstrukciju događaja pred bolnicom u Kruševcu prišla doktorka i rekla im da zna šta se sve radilo u toj ustanovi.

- Imamo informaciju da je u sobi doktora Šakule nedelju dana boravila Nemica i da je čekala da neko dete navodno umre - kazala je ona.

Dušica Lazić podnela je prijavu policiji u Kruševcu zbog krađe bebe od pre 32 godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.