DANICA GRUJIČIĆ JE DOBILA VAŽNU NAGRADU! Njen rodni grad joj je poklonio NEŠTO NAJLEPŠE (FOTO)
Danica Grujičić, Foto: Filip Plavčić

PRIZNANJE

DANICA GRUJIČIĆ JE DOBILA VAŽNU NAGRADU! Njen rodni grad joj je poklonio NEŠTO NAJLEPŠE (FOTO)

Zahvalila se na priznanju

Objavljeno:

Svečanom sednicom Skupštine grada Užice pre nekoliko dana je obeležilo Dan Grada, a na svečanoj sednici su tim povodom dodeljenje nagrade i priznanja najzaslužnijim pojedinicima i organizacijama.

Povelja Grada Užica, najviše priznanje koje se dodeljuju za zasluge i dela koja doprinose ukupnom razvoju grada, dodeljena je arheologu Marku Popoviću, prof. dr Danica Grujičić i generalnom sekretaru predsednika Republike Srbije, Nikoli Selakoviću.

Dr Danica Grujičić, načelnica Centra za neuroonkologiju Klinike za neurohirurgiju KCS i v. d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, na svom Fejsbuk profilu zahvalila se na priznanju, kako kaže, uvek je najdraže kada je od rodnog Užica”.

“Hvala! Posle puno uspeha i priznanja uvek je najdraže kada je od rodnog Užica, tamo gde je sve počelo. Gde god da sam živela i radila u Srbiji ili svetu uvek sam nosila rodno Užice sa sobom. Taj grad, ljudi i to podneblje su mi stvorili karakter i mentalitet koji me prati celog života. Koliko god bude bilo u mojoj moći trudiću se da pomognem da Užice bude lepši grad pun dece.”, napisala je na Fejsbuk profilu dr Danica Grujičić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.