RAZBACUJE SE NOVCEM, BACA NOVI MODEL AJFONA I REPUJE: Novi spot srpskog jutjubera Janka iznervirao je mnoge (VIDEO)
Koja je njegova priča? Stefan Janković poznatiji kao Janko, Foto: Printscreen

jutjuberska scena

RAZBACUJE SE NOVCEM, BACA NOVI MODEL AJFONA I REPUJE: Novi spot srpskog jutjubera Janka iznervirao je mnoge (VIDEO)

Janko je ponovo uspeo da šokira pratioce tako što se u spotu razbacuje luksuzom

Objavljeno:

Vranjanac Stefan Janković (17), poznat kao jutjuber Janko, skuplja preglede i klikove na bizarne i vrlo iščašene načine. Njegov poslednji snimak je spot za numeru "Otac specijalca" u kojem se obračunava sa hejterima i neistomišljenicima sa jutjuberske scene.

Janko je ponovo uspeo da šokira pratioce tako što se u spotu razbacuje luksuzom: gomilom novca, najnovijim modelom ajfona, steroidima i ostalim statusnim simbolima nove generacije brzih jutjub heroja, aovog puta mu je meta, kako se priča, bio jutjuber Nikola Janković, poznatiji kao Nixa Zizu, koji je, takođe kaže priča, lažirao saobraćajnu nesreću kako bi otišao na Tajland na produžavanje visine!

Podsetimo, Stefan Janković dospeo je u žižu javnosti kad je snimio prepisku sa nastavnicom srpskog jezika iz svoje osnovne škole.

Na snimku koji je nazvao "prankovao sam nastavnicu iz srpskog" se vidi kako je provocira stihovima iz folk pesama i kako joj se nabacuje, dok nastavnica sve vreme razgovor pokušava da okrene na šalu i priču o školi.

BONUS VIDEO:

HOROR SCENA U VRANJU! OTAC I SIN PREGAZILI MUŠKARCA NA TROTOARU, PA GA ZVERSKI TUKLI: Svađa iz kafića se preselila na ulicu, brutalno nasilje snimljeno! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.