POSLE JUTKE U BRUSU, POJAVIO SE NOVI! OVAJ JE IZ VRANJA: Načelnik Hitne pomoći PIJAN nasrtao na medicinske sestre?
Slađan Stanisavljević i Milutin Jeličić Jutka, Foto: Printscreen

istraga u toku

POSLE JUTKE U BRUSU, POJAVIO SE NOVI! OVAJ JE IZ VRANJA: Načelnik Hitne pomoći PIJAN nasrtao na medicinske sestre?

Danijela Cvetković je samohrana majka s 23 godine radnog staža

Objavljeno:

Narodna stranka obratila se medijima sa saoštenjem u kojem piše da zahteva od nadležnih organa da hitno pokrenu postupak i utvrde odgovornost načelnika službe Hitne pomoći u Vranju Slađana Stanisavljevića, koga medicinska sestra Danijela Cvetković i njene koleginice optužuju za višegodišnje seksualno uznemiravanje i mobing.

- Posle Jutke iz Brusa, pojavio se novi Jutka u Vranju - piše između ostalog u saopštenju.

Narodna stranka poziva sve žrtve nasilja da nam se obrate, a naš pravni tim uglednih advokata će im pružiti pomoć.

Stanisavljević je, prema tvrdnjama zaposlenih, 8. oktobra u vidno alkoholisanom stanju nasrnuo na svog kolegu lekara, koji je pokušao da odbrani Danijelu Cvetković i druge medicinske sestre, i potom je reagovala policija i sačinila zapisnik.

foto: Printscreen

Umesto da bude utvrđena odgovornost Stanisavljevića, Danijela Cvetković je sutradan obaveštena da će na 45 dana biti premeštena u Dečji dispanzer u Vranju.

Danijela Cvetković je samohrana majka s 23 godine radnog staža i nema nijednu prijavu niti primedbu pacijenata na račun svog rada.

- Pozivamo nadležne organe da utvrde da li joj je Stanisavljević od 2014. godine slao poruke sa vulgarnim pozivima na seksualne odnose - pišu iz Narodne stranke.

Inače, Stanisavljević je u junu postavljen za načelnika Hitne pomoći u Vranju, a kako se navodi tada je počeo da mobinguje na radnom mestu, dok se Danijeli i njenim koleginicama pretio da će dobiti otkaze ako ne budu poslušne.

Espreso.co.rs je pokušao da dođe do izjave svih aktera ove priče, ali ni Cvetkovićeva ni Stanisavljević nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Bez komentara bili su i u Hitnoj pomoći u Vranju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.