PROFESORA PROZIVAJU ZBOG MAJICE SA NATPISOM AJDE DA GA MERIMO! Ovo je jedina istina za koju TA ŠKOLA ZNA
Medicinska škola / Ilustracija, Foto: Privatna arhiva/Kurur

skandal

PROFESORA PROZIVAJU ZBOG MAJICE SA NATPISOM AJDE DA GA MERIMO! Ovo je jedina istina za koju TA ŠKOLA ZNA

Roditelji optužuju profesora medicinske škole na Zvezdari

Objavljeno:

Pojedini roditelji, koji su želeli da ostanu anonimni, u medijima su optužili J. M. (50), profesora fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari, da seksualno uznemirava njihovu decu. Navodno su se devojke žalile da ih pipa na času dok rade vežbe. A glavna zamerka što na čas dolazi u majici sa natpisom "Ajde da ga merimo".

U želji da čujemo i drugu stranu priče, pozvali smo školu, gde nam je rečeno da će se ova obrazovna ustanova oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Međutim, kako "Novosti" nezvanično saznaju, fotografija profesora u garderobi sa neprimerenim natpisom nastala je u oktobru 2018. godine i o tome je obavešteno Ministarstvo prosvete.

Takođe, prema našim informacijama, nije podneta nijedna pisana prijava na rad i ponašanje profesora fizičkog vaspitanja, niti je utvrđen bilo kakav njegov nastrani odnos prema učenicama.

Pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih Aleksandar Pajić istakao je tom prilikom da se o slučaju majice sa neprimerenim natpisom raspravljao prošle godine.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.