NLO SNIMLJEN U SRBIJI? Kada su se probudili, vlasnici njive zatekli su OVAJ PRIZOR! (FOTO)
Vanzemaljac, Foto: Pixabay

užas

NLO SNIMLJEN U SRBIJI? Kada su se probudili, vlasnici njive zatekli su OVAJ PRIZOR! (FOTO)

Snimak izazvao buru na društvenim mrežama

Objavljeno:

Fenomen krugova na poljim je opšte poznat, i često se dovodi u vezu sa vanzemaljcima. Prema verovanju, ti krugovi predstavljaju ili mesto gde je sleteo leteći tanjir, ili su ustvari kriptične poruke koje nam ostavljaju inteligentna bića iz dubokog svemira.

Našem narodu bliže objašnjenje je da su to vilinski krugovi, mesta gde graciozna i opasna bića prirode plešu. Ako pregazite vilinski krug, prema verovanjima, navućićete veliku nesreću na sebe.

Novi snimak iz Srbije je uzburkao duhove, pošto je tvorac snimka ostao zabezeknut kada je u svojoj njivi zatekao perfektan, pravilan krug.

foto: Printscreen

Komentari su naravno, kao i uvek urnebesni, pa neki od korisnika navode da je sleteo NLO, drugi savetuju tvorcu snimka da sledeći put ne ide na njivu bez rašlji, a treći upozoravaju da nikako ne gazi vilinski krug.

Racionalno objašnjenje doduše odbacuje i vanzemaljce i opasne vile. Jedan od članova grupe u kojoj je objavljen snimak navodi da je ustvari trava ulegla zbog prolaska jazavca. Ipak, to je malo verovatno pošto je krug gotovo potpuno pravilan.

Sledeće objašnjenje je verovatno najbliže istini. Malo je poznato da određene gljive rastu u gotovo savršenim krugovima ispod zemlje, i time uzrokuju poleganje trave ili useva koji rastu nad njima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.