POLICIJA JE BLOKIRALA TAKSISTE U NOVOM SADU! u centru Beograda je POTPUNI KOLAPS
Taxi / Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

haos

POLICIJA JE BLOKIRALA TAKSISTE U NOVOM SADU! u centru Beograda je POTPUNI KOLAPS

Iako CarGo zasad ne posluje u Novom Sadu, taksisti iz tog grada odlučili su da podrže svoje beogradske kolege

Objavljeno:

Novosadski taksisti nisu uspeli da formiraju kolonu jer podršku koju su tražili od policije nisu dobili, pa su "rascepkani" na male grupe, a gužve u centru Novog Sada zasad nema. U Beogradu drugačija slika. Taksisti i dalje pristižu na još jedan protest, a centralne gradske ulice su blokirane.

Taksisti u Beogradu protestuju po sedmi put a razlog njihovog nezadovoljstva je poslovanje CarGo kog smatraju nelojalnom konkurencijom. Kako su ranije naveli, zbog posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu proteste još neće radikalizovati.

Iako CarGo zasad ne posluje u Novom Sadu, taksisti iz tog grada odlučili su da podrže svoje beogradske kolege.

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da nije fer da taksisti maltretiraju građanje blokiranjem grada kad znaju da je Vlada uvek spremna da razgovara.

Brnabićeva je dodala i da je to što taksisti rade najbolja reklama za CarGo.

"Nije fer da maltretiraju građane, kada znaju da im je Vlada uvek izlazila u susret i po pitanju neplaćanja poreza i reprograma za poreze. Koliko je njih uopšte potpisalo za Poreskom upravom za reprogram za poreze, pa nismo oduzimali vozila", rekla je Brnabić nakon konferencije "e-Papir - od šaltera do digitalne transformacije" u Beogradu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.