ŠTA ĆE BITI - MUŠKO ILI ABORTUS? Skandalozan status BAKE PRASETA, uvredio je sve žene! (FOTO)
Bogdan Ilić, Foto: Printscreen/youtube

ZABRINJAVAJUĆE

ŠTA ĆE BITI - MUŠKO ILI ABORTUS? Skandalozan status BAKE PRASETA, uvredio je sve žene! (FOTO)

Sinonim za Baku Praseta obično su psovke, prozivke i neprikladan sadržaj

Objavljeno:

Bogdan Ilić (22), poznatiji kao Baka Prase, jedan je od najpopularnijih jutjubera na srpskoj sceni. Iako ga prati veliki broj ljudi, on svoje pratioce ne prestaje da iznenađuje neprikladnim sadržajem.

Sinonim za Baku Praseta obično su psovke, prozivke i mnogobrojne gadosti, ipak, njega na Jutjubu prati više od pola miliona ljudi.

Posebno treba uzeti u obzir to da su njegovi pratioci deca, uzrasta od osam do 15 godina. Gledajući njegove video-snimke, deca stiču utisak da je ispravno ako vam 90 odsto govora čine psovke, ako napadate i vređate druge, posebno one koji su finansijski ili na bilo koji način slabiji od vas.

Korisnike društvenih mreža ovih dana je dodatno zabrinula nova objava Baka Praseta. Naime, on je na Instagram profilu, tačnije Insta storiju napisao da postoji mogućnost da mu je devojka trudna, a onda je svojim pratiocima postavio anketu, gde je bilo moguće glasati, a pitanje je bilo u vezi sa ishodom trudnoće:

"Šta će biti: Dečak ili abortus?"

foto: Printscreen/instagram

Jasno je da je na ovaj način Baka Prase uvredio i ponizio svoju devojku, kao i sve pripadnice ženskog pola, da ovde nema prostora ni za kakvu ravnopravnost, a još manje rodnu. Još više je jasno da se na ovaj način propagira abortus, posebno kada su u pitanju ženska deca.

Ima li potrebe spomenuti da Baku Praseta na Instagramu prati sedamsto četrdeset i dve hiljade ljudi, od toga ko zna koliko dece?

Podsetimo da je ovih dana glavna vest u svim medijima bila tema vršnjačkog nasilja, gde su učenici u škola jedni druge psihički i fizički maltretirali. Ne kažemo da je Baka Prase kriv za to, ali svakako da im plasira sličan sadržaj, koji sigurno da podražava njihovo ponašanje.

Mnogi smatraju da je ponašanje Bogdana Ilića nezdravo i da bi trebalo da mu se obezbedi stručna pomoć, a još više zabrinjava činjenica što mu je otac, Nenad Ilić, svešteno lice, koje se očigledno ne bavi svojim detetom.

Ovim putem apelujemo na sve roditelje da povredu računa o tome šta im deca prate na društvenim mražama. Naravno da roditelji ne mogu pratiti svaki detetov korak i non-stop biti uz njih, ali ipak obratite pažnju da vam dete ne prati Baku Praseta ili njemu slične.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.