TAPŠEŠ I VREĐAŠ PORODICU UBIJENOG U NAMENSKOJ, A ONDA PRETIŠ! Objavili mu fotografiju koja mu se nije dopala (FOTO)
MB Namenska, Foto: Printcsreen

RAZLJUTIO SE

TAPŠEŠ I VREĐAŠ PORODICU UBIJENOG U NAMENSKOJ, A ONDA PRETIŠ! Objavili mu fotografiju koja mu se nije dopala (FOTO)

Reklo bi se da nisu baš svi ponosni na to što su radili

Objavljeno:

Srbija je zgrožena prizorom ispred Osnovnog suda u Ivanjici, kada su radnici državnog preduzeća "Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana, zasuli uvredama oca, majku i sestru Milomira Milivojevića, radnika koji je preminuo nakon eksplozije baruta u toj fabrici 14. jula 2017. godine.

Umesto da su bili na radnim mestima, više stotina radnika, kojima je država navodno i opravdala odsustvo za taj dan, „spontano“ su se okupili u četvrtak ispred suda kako bi podržali direktora Radoša Milovanovića, pukovnika u penziji, koji je na čelu tog preduzeća 37 godina, i još dvojicu rukovodilaca, kojima se sudi za tragediju u kojoj je, osim Milivojevića, poginuo i Milojko Ignjatović.

Neki od radnika su iz mase, umesto iskaza solidarnosti, tišine i saosećanja u bolu, Milovanu Milivojeviću, koji sa porodicom duže od dve godine traži da državni organi rasvetle tu tragediju, upućivali povike „Jajaro“, „Sram te bilo“, „Znao si gde zapošljavaš sina“ i druge uvrede, optužujući njega i njegovu porodicu da „blate firmu i direktora“.

Ipak, reklo bi se da nisu baš svi ponosni na to što su radili.

- Odeš da tapšeš direktoru za vreme čijeg mandata je nastradao 21 radnik i da vređaš porodicu nastradalog. Onda pretiš kada te ljudi na društvenim mrežama prepoznaju i objave ime i prezime. Zašto? Zar nisi ponosan? - piše na slici iznad koje se vidi mladić koji tapše direktoru, a objavljena je i prepiska sa tim mladićem.

Naime, iz prepiske se može ustanoviti da je njegov identitet najpre objavljen, nakon čega je on pripretio.

- Obriši moje slike, a pogledaj moje koga sve znam po Čačku pa me ne bi uvredio baš mnogo, mogu da te nađem na IP za pet sati - napisao je Bracko, koji je bio ispred suda.

Komentari su se nizali jedan za drugim...

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.