HAOS NA NAPLATNOJ RAMPI U PREDEJANE! Čovek je pao i PRESTAO DA DIŠE, a onda je priskočio Dalibor
Foto: Pritnscreen

drama

HAOS NA NAPLATNOJ RAMPI U PREDEJANE! Čovek je pao i PRESTAO DA DIŠE, a onda je priskočio Dalibor

Iz tog preduzeća napominju da u svakoj smeni radi po jedna osoba koja je uspešno završila obuku za pružanje prve pomoći i protivpožarnu zaštitu

Objavljeno:

Dalibor Trajković, inkasant na naplatnoj stanici u Predejanu, reanimacijom je uspeo da povrati puls muškarcu iz Nemačke koji je doživeo srčani udar.

Trajković i njegova koleginica pomogli su čoveku dok nije došla Hitna pomoć. Dvadesetak minuta pošto je počeo sa radom u drugoj smeni 19. septembra, Trajković je čuo pozive u pomoć, saopštili su Putevi Srbije, a prenose Južne vesti. Trčeći je prišao parkiranom automobilu i počeo reanimaciju nemačkom državljaninu koji je bio u nesvesti.

"Do dolaska lekarske ekipe iz Leskovca, Dalibor Trajković i njegova koleginica Jelena Stošić, koja je pozvala Hitnu pomoć, su, uz telefonske savete doktorke Ivane Stanković, uspeli da povrate svest i puls ugroženom čoveku i adekvatno ga zbrinu do dolaska ekipe Hitne pomoći", navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Iz tog preduzeća napominju da u svakoj smeni radi po jedna osoba koja je uspešno završila obuku za pružanje prve pomoći i protivpožarnu zaštitu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.