Ovaj čovek od rasturenih satova ukrašava najlepše korice foto-albuma! (VIDEO)

ZA NIJANSU DRUGAČIJE PRIČE

Ovaj čovek od rasturenih satova ukrašava najlepše korice foto-albuma! (VIDEO)

Dragan je steampunk umetnik. Njegovi radovi prkose vremenu jer, kako kaže, vreme nije merna jedinica
Objavljeno:
Vreme je njegovo oruđe. steampunk
spretnim prstima pravi nesvakidašnje instalacije na koricama foto-albuma. Od rasturenih delova satova i foto-aparata pravi prelepe ukrase na koricama ovih čuvara uspomena. Njegovo ime ipak , kako kaže, nije bitno. Njegov hobi je ono što je drugačije.
Ovaj čovek prkosi vremenu jer, kako kaže, ono nije merna jedinica.
Kako kaže naš sagovornik, vreme nastavlja da teče onda kad sat prestane tehnički da radi, jer filozofski nastavlja da postoji. Vratili smo se 100 godina unazad: Zbog čega je ova berbernica omiljeno muško mesto u gradu? (FOTO) (VIDEO) A satovi - oni kucaju. Pokazuje nam da vreme prolazi. Klizi. Odmiče.
Ipak, ostaje ono najvrednije od našeg vremena, ono što ostavlja neizbrisiv trag - uspomena. Sever Stanković, jedan sasvim poseban momak iz kraja (FOTO) (VIDEO) Najmanje vremena posvećujemo njima.
spojiti vreme i uspomenu kao delić vremena u jedno. Inspiraciju je pronašao pre dve decenije najviše od svega žalio za albumima sa slikama.
umetnošću Stare satove i aparate kupuje na buvljacima, a potom ih rastura. Kad završi sa svojim instalacijama, albume poklanja dragim ljudima. I upravo zbog toga je ovo za nijansu drugačija priča od ostalih...

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.