MIROLJUB PETROVIĆ NAPRAVIO CIRKUS U EMISIJI UŽIVO! Pomenuo Haradinaja, Pavelića i DANAK U KRVI i prekinuo emisiju
Miroljub Petrović u emisiji na TV Happy, Foto: Prentscren

ŠTA ON RADI?

MIROLJUB PETROVIĆ NAPRAVIO CIRKUS U EMISIJI UŽIVO! Pomenuo Haradinaja, Pavelića i DANAK U KRVI i prekinuo emisiju

Niko ovo nije očekivao...

Objavljeno:

Ne treba generalizovati, nisu svi Albanci teroristi, poručio je Miroljub Petrović, direktor Instituta za prirodnu medicinu, gostujući u emisiji "Posle ručka".

Petrović ima dijametralno suprotan stav po pitanju danka u krvi. Dok je Muamer Zukorlić stava da dankom u krvi nisu nasilno uzimana srpska deca, Petrović ističe da je danak u krvi postojao tamo gde su se Srbi bunili protiv turske vlasti.

- Tamo gde su se Srbi bunili protiv Turaka, tamo je bio danak u krvi, gde se nisu bunili, Turci nisu uzimali decu. Zašto Jevrejima nisu uzimali decu? Zato što se nisu bunili protiv Turaka.- istakao je Petrović.

Petrović je upozorio da ne treba generalizovati, jer nisu svi muslimani teroristi. Dok je s druge strane izričito istakao da nema ništa protiv vojne obuke dece, jer deca moraju da znaju kako da se odbrane.

- To što je rađeno na Kosovu, to nisu radili muslimani. Isti oni koji su finansirali Antu Pavelića, finansirali su i Ramuša Haradinaja. Pojavi se teroristi na Kosovu, mi onda kažemo da su svi Albanci teroristi, ne treba da generalizujemo -

Kada je reč o ratovima devedesetih godina, Petrović dodaje da se u tim ratovima "pravi muslimani" nisu borili, već da su shvatili pravo stanje stvari i otišli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.